Aktywne Wpisy

potatowitheyes +659
#ksiazki #lost #seriale
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
Jak zaczynałem oglądać Zagubionych miałem jakieś 16-17 lat. Najbardziej lubiłem Sawyera. Imponował mi, był taki nieokrzesany, pewny siebie, groźny. No i kleiła się do niego Kate ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I w pewnym odcinku widzę, że ten twardziel siedzi i czyta książkę. Bardzo mi to nie pasowało do tego bohatera, ale równocześnie wzbudziło moją ciekawość. Odpisałem tytuł "Of Mice and Men" i po
źródło: temp_file5318363928603714057
Pobierz
orange3443 +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#ps4
https://hanzo.com.pl/pl/p/Konsola-Sony-PlayStation-4-500GB-Slim-D-Chasis-/19873?utm_source=ceneo&utm_medium=referral
warte tych pieniędzy?
Jakby to była wersja Pro to wtedy miałoby to większy sens, ale zwykła stara PS4 to powinna za tysiaka latać, a zamiast tego doloz 6 stów i kup ps5 normalne to przynajmniej w gratisie dostaniesz 20 jednych z najlepszych gier na PS4 które normalnie odpalisz na ps5