Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wołam tutaj @Mr--A-Veed bo wczoraj twierdził, że:

Tak samo Facebook umawia się z użytkownikami na pewne reguły funkcjonowania - a okazuje się, że sami ich nie przestrzegają.

Akurat Korwin zawsze mówił, że umów należy dotrzymywać - ale to się może nie mieścić w światopoglądzie lewicowym.

Więc jak to było - Konfederacja dotrzymała umowy, czy nie?
  • Odpowiedz
@rzep: Ja wciąż czekam na informację który to dokładnie punkt własnego regulaminu złamał Facebook, banując profil Konfy - bo taki był przecież początkowy spi... ekhm, komunikat, pompowany przez internetowe dron... ekhm, sympatyków Konfederacji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@rzep: czy konfederacja zakładała profil kiedy w regulaminie były zapiski o covidzie? Czy to fb zmienił regulamin w trakcie zabawy? Ciekawe kiedy dodadzą punkt zakazujący wpisów o Ukrainie i Kazachstanie.
  • Odpowiedz
czy konfederacja zakładała profil kiedy w regulaminie były zapiski o covidzie? Czy to fb zmienił regulamin w trakcie zabawy?

@Joterini2: Facebook ma prawo uaktualniać regulamin.
  • Odpowiedz
  • 2
@rzep: @mnik1: oczywiście, że ma prawo, ja tylko pytam i czekam na kolejne równie sensowne zmiany zabraniające ludziom dyskutować na niewygodne tematy.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
oczywiście, że ma prawo, ja tylko pytam i czekam na kolejne równie sensowne zmiany zabraniające ludziom dyskutować na niewygodne tematy.

@Joterini2: Nikt nie zabrania ludziom dyskutować na niewygodne tematy. Konfederacja może to robić do woli.

Po prostu Facebook na swoim portalu zabrania treści łamiących ich regulamin.
  • Odpowiedz
  • 4
@rzep: tego się nie da ukryć, to ich serwis, ich regulamin i mogą tam wpisać cokolwiek. Stąd czekam kiedy temat Ukrainy czy Kazachstanu (czy dowolny inny temat) stanie się dla nich nie wygodny i również zabronią dyskusji o nim na ich portalu. Wszystko oczywiście jest zgodne z prawem tak jak blok Trumpa na Twitterze, czy właściwe, tutaj mam wątpliwości.
  • Odpowiedz
tego się nie da ukryć, to ich serwis, ich regulamin i mogą tam wpisać cokolwiek. Stąd czekam kiedy temat Ukrainy czy Kazachstanu (czy dowolny inny temat) stanie się dla nich nie wygodny i również zabronią dyskusji o nim na ich portalu. Wszystko oczywiście jest zgodne z prawem tak jak blok Trumpa na Twitterze, czy właściwe, tutaj mam wątpliwości.

@Joterini2: Jeśli uważasz, że jest niewłaściwe możesz nie korzystać z Facebooka. Tylko
  • Odpowiedz
@rzep Absolutne złomowanie.
Nie ważne czy konfa zostałaby zbanowana przez FB, czy techników informatyki. Ten ban im się po prostu należał. Tylko brainlety ze swoją gównianą argumentacją twierdzą inaczej.
  • Odpowiedz