Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +39
Halo, halo, przed Wami #rozdajo trochę świąteczne, a trochę noworoczne, bo to właśnie na nowym roku się skupimy. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-apple-watch
Pobierz

#nieruchomosci
@WafleMichaua: Też tak myślałem, ale teraz myślę, że nawet nominalnie nie staną w miejscu.
@kiedysmialemtubordo: Ona nas już tak dosięga od kilkunastu lat. i dosięgnąć nie może. Keep dreaming boys.
źródło: comment_1641890131q0moMaqMgDvY91TBosXwDm.jpg
PobierzPo za tym, do Polski przybyło prawie 1MLN samych Ukraincow.
Cena nominalna nie spadnie.
Idee fixe tego ruchu jest to, żeby typowy etatowy pracownik był w stanie kupić mieszkanie za gotówkę. Winnymi wysokich cen mieszkań mają być niby "kredyciarze" i jak się dojedzie kredyciarzy, to ceny spadną i normalny pracownik etatowy kupi sobie mieszkanie. Nie wiem, ale wychodzi mi, że takie mieszkanie 55 m2 to powinno wtedy
Spadek cen nieruchomości w kraju w którym brakuje 1kk mieszkań????
Nawet jak 14 lat temu, z dnia na dzień ucięli kredyty frankowe to kwadraty nie potaniały, a teraz miałyby????
13 lat temu, jak po studiach wchodziłem na rynek pracy, to też marzyłem o zwałce na rynku nieruchomości. Młody byłem i głupi.
Nie jestem, ale ja nie twierdze, ze beda rosnąć ciagle, choc w stosunku do procesów ktore obserwujemy na zachodzie + narastajaca migracja z malych wsi i miasteczek do miast za praca + zagraniczną z powodu wojen (patrz ukraina), albo z powodu zmian klimatycznych, mozemy zalozyc ze w duzych miastach jakis wzrost w dlugim okresie czasu na pewno bedzie. Ja twierdze, ze to nie jest tak, ze fakt, iz mieszkania