Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@camos: właśnie, wiesz jak to prawnie jest z wysyłaniem nieletnim zdjęć o zabarwieniu erotycznym? Do pukania jest legalna, ale nie mam pojęcia jak to się ma do sextingu
@raszko754: co ty gadasz - widziałeś chyba jakie ten leksiu wysyłać wiadomości do dziewczyn i zdjęcia? Nawet jesli nie jest podofilem to zboczencem juz tak - kto normalny takie rzeczy wysyla do kogokolwiek?
Może już tak mówią - nie wiem, jestem dziadem i nie za bardzo mnie już ochodzi o czym plotkują dzieci i nastolatki.

@Flypho: nie no, nie posługuj się wiekiem jako argumentem, bo nie gra tutaj roli. Czy jakby w faktach ten, #!$%@? twoje zdjęcie i powiedzieli żeś pedofil co #!$%@? czternastkom wysyła to gituwa?
Wiadomości w ogólnopolskiej tv to nie jest kanał jakiegoś nastolatka na jutube xD. Nie rozumiesz różnicy, naprawdę?

@Flypho: no jaka jest różnica? Jedno i drugie ma zbudowaną jakąś pozycję i miliony odbiorców. To, że jedno oglądają ludzie młodsi (nie tylko nastolatki) to, żaden argument xD
@malinq
No dobra, skoro chcesz rozmawiać takim językiem. Dorośli ludzie mają zasoby, umiejętności i często wolę żeby wyrządzić ci krzywdę - zajmują stanowiska, które umożliwiają im wyrządzenie ci krzywdy, nawet z prywatnych pobudek albo w ramach zemstwy, często tez przy użyciu aparatu państwowego. Nastolatek przed kompem nic mi nie może zrobić, może napisać wysrywa na Twitterze albo nagrać głupi film na TikToku.
No dobra, skoro chcesz rozmawiać takim językiem. Dorośli ludzie mają zasoby, umiejętności i często wolę żeby wyrządzić ci krzywdę - zajmują stanowiska, które umożliwiają im wyrządzenie ci krzywdy, nawet z prywatnych pobudek albo w ramach zemstwy, często tez przy użyciu aparatu państwowego. Nastolatek przed kompem nic mi nie może zrobić, może napisać wysrywa na Twitterze albo nagrać głupi film na TikToku.

@Flypho: no tak, nastolatki w ogóle nie mogą robić krzywdy,