Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 35 lat. Od 3 lat, z różnych powodów jestem sama. Kilka tygodni temu postanowiłam zarejestrować się na portal randkowy. Poznałam mężczyznę, z którym świetnie się dogaduję, wizualnie też sobie odpowiadamy. Rozmawiamy bardzo często i na przeróżne tematy. W zeszłym tygodniu wyznał, że ma żonę i właściwie nie szuka niczego poważnego. Normalnie zerwałabym znajomość, bo nigdy nawet nie myślałam o zajętych mężczyznach, ale w nim jest coś co mnie
Mam 35 lat. Od 3 lat, z różnych powodów jestem sama. Kilka tygodni temu postanowiłam zarejestrować się na portal randkowy. Poznałam mężczyznę, z którym świetnie się dogaduję, wizualnie też sobie odpowiadamy. Rozmawiamy bardzo często i na przeróżne tematy. W zeszłym tygodniu wyznał, że ma żonę i właściwie nie szuka niczego poważnego. Normalnie zerwałabym znajomość, bo nigdy nawet nie myślałam o zajętych mężczyznach, ale w nim jest coś co mnie
larine +79
#anastazjazgrecji #afera
Przeczytałam właśnie wywiad z ojcem Anastazji, wydaje się totalnie niewzruszony tą sytuacją, tak jakby wszystkiego się spodziewał.
Przeczytałam właśnie wywiad z ojcem Anastazji, wydaje się totalnie niewzruszony tą sytuacją, tak jakby wszystkiego się spodziewał.
Pan Andrzej nie ma wątpliwości, że ciało kobiety, które znaleziono wczoraj na wyspie Kos – kilometr od miejsca zamieszkania zatrzymanego 32-latka z Bangladeszu – należy do Anastazji.
Kto inny to może być? Wszystkie okoliczności wskazują na to, że to Anastazja. Podejrzewam, że ona zginęła już tej nocy z poniedziałku na wtorek. Była dobrą
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To mnie najbardziej przeraża, klaszczecie jak te foki w cyrku, kiedy Facebook czy Google gromadzą władzę na niespotykaną dotąd skalę, wpływają na wyniki wyborów, współpracują z politykami, których lubią, kreują rzeczywistość, i są odpowiedzialni zupełnie przed nikim. Przecież oni zbanowali nawet Trumpa podczas gdy on był nadal prezydentem Stanów Zjednoczonych. Google samo przyznało, że czuje "odpowiedzialnośc" za to, że dopuścili do jego wygranej w 2016 roku i że "nie można tego błędu popełnić ponownie". Aktywnie cenzurowali historię mogące zaszkodzić Bidenowi podczas kampanii (słynne "election fortification", które wyszło pod wyborach).
Tu nie chodzi o żadnego pojedynczego człowieka, czy go lubicie, czy nie. Tutaj chodzi o zasady i o to, że Zachód sam się pcha pod buta korporacji, które ustalają, o czym można rozmawiać i w jaki sposób.
#konfederacja #cenzura #facebook
Jeśli fundamentami tej kultury i cywilizacji jest traktowanie ludzi jak bydła rozpłodowego, które ma przyjmować kolejne ciosy w mordę od państwa i siedzieć cicho, w dodatku połączone z zabobonami religijnymi, i brakiem tolerancji dla mniejszości i odmienności. To ja nie tylko chcę takie fundamenty wyrzucić do śmietnika, ale i chętnie jeszcze na nie nasrać, bo tyle są
@BarkaMleczna Chodzi o konfederacje bo konfederacja sprzeciwia się temu aby portale internetowe regulować i dbać o prawa konsumenta - przynajmniej tak było do teraz. Może zmienili zdania (Korwin nie zmienił zdaje się)
Komentarz usunięty przez autora
Nie zapominaj, że sami chcieli ograniczenia wolności słowa i bohatersko wstrzymali się od głosu w głosowaniu Lex TVN.
Plus Konfa to w większości zabobonne szury, więc żadna strata. Mieli ostrzeżenia, nie podporządkowali się regulaminowi to dostali bana - to tylko i wyłącznie ich wina, że chcieli się swoim idiotycznym wyborcom przypodobać.
Normalni ludzie Konfederacją i Lewicą gardzą, bo te
Jak według was dzieje się wielki upadalek cywilizacji i kultury to idźcie walczyć o swoje na ulicę. Ciekawe ilu was poprze tak jak wy popieraliscie innych kiedy była ku temu okazja( ͡º ͜ʖ͡º)
Wielcy wolnościowcy i zasadowcy nagle xd
Monopolizacja internetu jest dużym problemem, mamy kilka kluczowych portali które skupiają większość użytkowników internetu i z tego powodu mogą one kształtować rzeczywistość. Najgorsze jest to, że ludzie zostali tak wytrenowani, że ich aktywność internetowa opiera się głównie na tych
Wszyscy, poza Konfederacją. Ta broni całkowitej swobody wszystkich firm, dopóki na własnej skórze nie przekona się, że to złe. Wtedy nagle zmieniają zdanie o 180 stopni. Ba, a teraz jeszcze przypisują innym swoją ignorancję wobec korporacji.
Tak żałosnego pokazu hipokryzji dawno nie oglądałem.
@BarkaMleczna: Usunięcie z internetowego portalu użytkownika który łamie jego regulamin (który wcześniej dobrowolnie zaakceptował) to nie jest "wyrzucenie do kosza fundamentu kultury."
Za to jest to DOKŁADNIE to co przez wiele lat proponowali i postulowali posłowie i działacze Konfederacji: swoboda przedsiębiorcy w decydowaniu o tym czy i komu będzie świadczył swoje usługi. Nawet w łagodniejszej formie, bo decyzja nie była
Jeśli platforma ma większe wpływy niż politycy, rząd, a nawet prezydent. My zaś nie możemy wybierać władz platformy, to wybieranie polityków traci sens.
Początek końca demokracji.
Zabawne, że możesz mieć jeszcze jakieś wątpliwości po blisko dwóch latach plandemii.