Aktywne Wpisy
b_oski +51
niewiemjakiwybrac +233
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
#logikarozowychpaskow #p0lka #przegryw #blackpill #redpill #randkujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
W sensie, że dziewczyna mówi "jesteś dla mnie za dobry" albo "zasługujesz na kogoś lepszego niż ja"? xDD Tak małpa mówi do gałęzi, od której odbija się wyżej. Tłumaczenie "jestem za dobra dla ciebie" "zasługuję (i znalazłam) kogoś lepszego niż ty".
Bardzo ciekawe ale nihil novi for me.
Nie znasz dnia i godziny z kobietą dlatego małżeństwo to powolne s---------o.
Moim zdaniem po prostu nie pasowałes jej z wyglądu tyle i aż tyle.
Tak bardzo w sedno
Brzmi w 100% jak relacja z moich własnych doświadczeń.
1) pojawił się w jej życiu chad, który jest w jej mniemaniu lepszy od ciebie (pewnie będzie chciała wrócić jak ją porucha i się nią znudzi).
2) projekcja jej animusa na ciebie uległa cofnięciu.
@Erlein: zwykłe racjonalizowanie swoich emocjonalnych wyborów.
@Erlein: to tym bardziej się ktoś pojawił.
@KneelYouFool: a ty dalej z uporem manika śledzisz ten znienawidzony przez siebie tag #przegryw ¯\_(ツ)_/¯ jesteś masochistą czy jak?