Michael_Scott
1019
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Qurvinox
@Michael_Scott: Ograniczają Ci wyprzedzanie ciągłą podwójną linie! Otwórz oczy!!! Nie daj się ograniczać!
239
Hrjk
@Michael_Scott spisek Big Techu!
145
Bover
Bover
@Michael_Scott: widziałem jak do Mechanicznego Pana wsiadają ludzie, a chwilę potem CYK- drzwi zatrzasnęły się same. Odjechał z nimi i robi DEPOPULACJĘ!
11
Michael_Scott
@iAmTS: kompletnie nic sie nie zmieniło, za to nieco odzyskałem wiare w ten portal
10
Magnolia-Fan
@Michael_Scott: ciekawe czy ten Chińczyk zrobi z tego screena i napisze, że Twoja matka powinna się wstydzić, że wklejasz takie słabe memy? xD
6
magic_1
magic_1
@Hrjk: Jeśli kiedykolwiek pomyślałeś, że obecni przedstawiciele władz centralnych (a czasem nawet samorządowych) mają generalnie gdzieś twoje potrzeby (i twojego najbliższego środowiska), to pomyśl sobie jak bardzo nic byś nie znaczył dla władz rządu światowego.
6
Hrjk
@KrzysztofMickiewicz ale co jest złego w jednym rządzie światowym?
2
i.....S
i.....S
@Michael_Scott: jak tam michałku po aferze z wczoraj?
1
patchupdate
@Michael_Scott: tzn, mechaniczny pan ich zmiecie z planszy więc nie potrzeba żadnych badań czy unikanie tramwaju jest bezpieczne
1
SpasticInk
@Hrjk spisek wrocławski
1
Madbest
Madbest
@Michael_Scott: Normalnie jak jedna z frakcji z uniwersum Metro
1
Hrjk
@magic_1 tak samo. Wciąż nic, bo matematyka jasno mówi że 0=0. Więc co by się dla mnie miało zmienić?
0
Hrjk
@SpasticInk we Wrocławiu widać że tramwaje zajmują kolejne pasy ruchu! Niejednokrotnie przekraczają granicę swych szyn i suną po jezdni. To się układa w pewną całość
0
AlojzyKoniowal
@Michael_Scott: śmiechłem
0
kinlej
kinlej
@Michael_Scott:
Tramwaj: nie musi się przed pieszym zatrzymać
Znacznie cięższy TIR: musi się zatrzymać
0
TheJaster
@kinlej: XD, na fizyce nie byłeś zbyt bystry?
0
kinlej
kinlej
@TheJaster: masa razy prędkość, mówi ci to coś?
0
TheJaster
@kinlej: Wiesz że masa i prędkość to nie jedyne czynniki które wpływają na drogę hamowania?

Tramwajowi jest znacznie ciężej wychamować od ciężarówki, ponieważ tarcie i powierzchnia styku między szyną a metalowym kołem są znacznie mniejsze, niż w przypadku opony i drogi.
0
tellet
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0