Aktywne Wpisy
BartoszCebularczyk +650
No jest wszystko w porządku, jest dobrze, dobrze robią, dobry przekaz leci.
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
#inflacja #bekazlewactwa #wybory
Silklash +541
Teraz sam BigMac, bez promocji to 19.90 lub 21.40. Brawo piszmaty!
#glapinski #nbp #bekazpisu #bekazorlenu #mcdonalds #tvpis #osiemgwiazd #wybory #inflacja #orlen
#glapinski #nbp #bekazpisu #bekazorlenu #mcdonalds #tvpis #osiemgwiazd #wybory #inflacja #orlen
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- Donalda Trumpa i generalnie populistów, szczególnie prawicowych (sama postać prezydent, czerwone czapeczki, populistyczni politycy wokół niej, patrzenie tylko na słupki poparcia (swoją drogą w pisowskich mailach, które ciągle wyciekają mamy dokładnie taką samą sytuacje XD), twierdzenie że WSZYSTKO to wina LEWACTWA, redneckowy elektorat)
- Szurów (teorie spiskowe i generalnie szuranie w internecie, zaklinanie rzeczywistości do samego końca jak np. redneck pod koniec, który dopiero uwierzył jak zobaczył kometę (chociaż według mnie twórcy i tak mieli dużo wiary w ludzi bo w rzeczywistości i tak by stwierdził, że to żydowski fake xD),
- Ślepą wiarę w ekscentrycznych miliarderów jako zbawców ludzkości (połączenie Muska i Jobsa, chyba najczarniejszy charakter w filmie) i w sumie polityków też (don't look up)
- Media społecznościowe i generalnie społeczeństwo, tutaj chyba nie trzeba tłumaczyć
Czego nie krytykuje?
No #!$%@? nauki i naukowców, którzy przewidzieli używając tylko metod naukowych z prawie 100 procentową skutecznością co się wydarzy, a nikt ich nie słuchał.
#netflix #filmy
ciekawe czy ktoś jeszcze odkrył to co ty;
głupi ja widziałem tylko żenująca komedię;
Z kolei żona ma podobne odczucia co ty - sporo prawdy o społeczeństwie (albo przyszłym społeczeństwie)
nuda, banaly, to mialo byc smieszne ?
Ciśnienie na to jest tak duże, że niedługo chyba przebiją poziomem schizę z czasów zimnej wojny i upatrywania komunizmu jako wcielenia szatana dosłownie wszędzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@deziom: jesteś bardzo naiwny jeśli wierzysz, że którakolwiek duża partia polityczna działa inaczej
Reszta analizy się w zasadzie zgadza.