Wpis z mikrobloga

@maze: Oj tam, wszystko zależy od tego jak ktoś do tego podchodzi. Jeśli "nie jestem chadem, mam przewalone" to fakt, tworzy samospełniającą się przepowiednię. Wiele rzeczy ryje banię, ja po obserwacji (często z pierwszej ręki)jak różowe potrafią kłamać jestem kompletnym paranoikiem. Z ciekawości, czemu tag #okultyzm, czyżby nawiązanie do konkretnego systemu, czy po prostu ogólnie do poruszenia w nim tematu podświadomości ?
  • Odpowiedz
@jagoslau: Pięknie podsumowane. Dodam jeszcze tylko, że jak ktoś chce zrobić coś dla siebie to koniecznie cope.
Idziesz na siłownię -cope gymcelu. Znajdujesz sobie hobby - i tak nie wyrwiesz na to laski. Stwierdziłeś że umiesz być szczęśliwy bez kobiety u boku- reee cope, sam siebie oszukujesz, nie będąc chadem nie będziesz szczęśliwy, a normiki to betabankomaty. Jak lubię ekipę z tagów tak takie podejście czasami mnie dobija.
Szczęście zależy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@jagoslau: mi dzięki tagowi #blackpill wzrosła pewność siebie okazało się że nie wyglądam jednak aż tak źle jak mi się wydawało i ogólnie wzrosło samopoczucie jedyny minus to że mam problemy z zaufaniem ale to już było wcześniej po tym jak widziałem jak kobiety traktują mężczyzn irl
  • Odpowiedz
@trike: nie wiem czy jest sens pisac, wpis troche smiechowy, bo jak wykop to spodziewalem sie hehe hejtu, ale wiem, ze jest pewnie tutaj kilku anonkow do odratowania
  • Odpowiedz
@jagoslau:

Mechanizm bardzo podobny do sekt religijnych. Tak, tak, #przegryw w dobie internetu to coś w rodzaju samoistnie powstałej i samoistnie utrzymującej się sekty. Gratulacje - stworzyliście nowe życie xD

Kult, racja. Odpisze jeszcze na twoj post, bo ladny :)
  • Odpowiedz