Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie

asdfghjkl +62
Pierwsza figa w tym sezonie z własnej pasieki. To ta wielka sprzed kilku dni. Ale słodka skurkowana. Smak jak dżemu truskawkowego #legancko #ogrodnictwo
źródło: IMG_3471
Pobierz

#modameska
źródło: comment_1640707245xsgu6mmG3fU0JfHfIDZ9L8.jpg
Pobierz@donCorleone: Za dużą to mam dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marsellus: Powiedz że czytasz napis na koszulce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LichoToWie: Dzięki za opinię
@Razzish: Jednak na mój gust bardziej mi pasują sznurowane buty z zaokrąglonymi czubkami, czyli właśnie coś takiego. A jeansy mam różne, dawniej kupowałem właśnie takie proste i mam niewiele par gdzie nogawki są jako tako zwężane.
źródło: comment_1640708419QXHCLWSDOq1QLb2H2fULmM.jpg
PobierzJest jeszcze firma Solovair, która tak naprawdę robi takie oryginalne Martensy. Dawno temu dostali licencję na robienie Martensów a teraz robią buty
źródło: comment_1640708704YSmViB459a5sx24qtzBwQg.jpg
Pobierz