Wpis z mikrobloga

Głównymi twórcami i odbiorcami tych publikacji są nie homoseksualiści, lecz heteroseksualne kobiety.

@Dark_ness: Więc jeśli odbiorcą była heteroseksualna kobieta, to wszystko jest w porządku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dark_ness parę miesięcy temu widziałem aukcję na allegro z trzema tomami Nieznajomego Pośród Wiatru z opisem typu "osoba z rodziny kupiła nietrafiony prezent urodzinowy mojej córce" xD
  • Odpowiedz
@Dark_ness: Aż mi przypomniałeś jak kiedyś sprzedawałem figurkę z anime Yosuga no Sora na OLX. Dość szybko znalazł się chętny kupiec który bez pytań od razu zaproponował odbiór osobisty. Jakież było moje zdziwienie gdy w drzwiach zobaczyłem grażynkę. Szybko dała mi gotówkę i pod nosem wymamrotała że to prezent dla córki xDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Flypho: nie wiem jak za granicą, ale w Polsce chyba nie sprzedaje się mangi hentai.
Wiekszosc mang określanych jako yaoi w rzeczywistości powinno być określane jako shounen-ai i bl.
I tak, jeśli chodzi o empiki itp. Mangi bl leżą obok innych gatunkow, gdyż manga jest traktowana jako gatunek sam w sobie...q

Mang gl/shojo-ai za to nie uświadczymy na półkach empiku. Powstaje ich mało i sprzedają się zwykle bardzo słabo.
  • Odpowiedz