Aktywne Wpisy
swiatus85 +667
asdfiksowy +69
ale mnie #!$%@? ta moda na pomaganie zwierzakom. Wszystko #!$%@? na pieski.. dziecku umierającemu nie pomogą a wpłacą na pieski.. Sam mam psa, dbam o niego, ale no #!$%@?... #!$%@? mnie strzela jak widzę ajtuja który zachowuje się jakby te jego psy były ludźmi.. Karmienie z mordy do mordy, całowanie, dawanie psu jedzenia z widelca, obchodzenie urodzin, torcik... Nie wiem czy to zoofilia, czy tylko jakieś ubytki w mózgu ale ten trend
Tinder to porażka i mowie to jako różowy xd
Szukam dojrzałego emocjonalnie faceta, wiec ustawiłam przedział na 28-33 i w tym przedziale są same wyrzutki.
Nie problem trafić na przystojnego, ale później okazuje się, że:
- Jest niski (sama mam 168, wiec ponizej 180 nie wchodzi w grę, bo niski mnie nie będzie kręcił po prostu)
- Mieszka z matka 100 km od miasta wojewódzkiego xd
- Jest przy kości
- Ma skrajnie prawicowe poglądy
- Nie ma zawodu
Ja nawet nie szukam do związku, a po prostu jakieś fwb, a nawet tego nie mogę znaleźć xd
Mam jednego, chyba dobrego kandydata, ale on raczej szuka poważnego związku, wiec narazie nie podejmuje dalszych kroków.
Dodam, że szukam w Warszawie.
Masakra, nie znalazłam nawet żadnego, z którym chciałabym sie spotkać. Wymagania mam minimalne. Minimalne, żeby mnie facet pociągał, bo seks z desperacji mnie nie interesuje. Trochę mi smutno. Niby mam kogoś na seks, ale ten seks mnie do końca nie satysfakcjonuje, a w takim tempie to nie znajde nikogo nowego do 40. #tinder #przegryw #oswiadczenie #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c990250ed247000a91fedf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
No i co Ty tym filmem chciales udowodnic. Jak sie zmieniala seksualnosc na przestrzeni ostatnich dwudziestu lat? No spoko, sporo sie pozmienialo, to wiedzialem i bez tych tabelek.
I tak BTW jaki mam k$#₩@ wplyw na wiek inicjacji seksualnej dziewczynek? Co ja mam z tym niby zrobic? ZABRONIC BO NIE WOLNO?
@podomka: no chyba #!$%@? nie. xD Bez jedzenia i wody nie przeżyjesz, a bez seksu owszem.
Komentarz usunięty przez autora
Ja nigdzie nie napisałem za wartościowy dojrzały facet nie uprawia seksu - wręcz przeciwnie. Tylko nie potrzebuje do tego infantylnej aplikacji.
@AnonimoweMirkoWyznania: więc nawet jak napisze do ciebie facet zabawny przystojniak chad 178 cm, który od 20 roku życia mieszka sam w 70m2 mieszkanku w centrum, które spłacił w 3 lata prowadząc własną działalność nie mając pleców ani bogatych rodziców to ty dasz mu kosza, bo brakuje 2 cm ( ͡
@AnonimoweMirkoWyznania: no ja 27 lat, zaraz prawie 28 i nigdy nie miałem nikogo, bo nie spełniam wymogu 180, mam 10 cm mniej. Co cię tak dziwi?
@madeleine1990: będzie "workiem na spermę", brzmi brutalnie, ale niektórym się to podoba. A potem będzie narzekać, że faceci traktują baby przedmiotowo. Przecież ona sama kieruje swoim życiem, żeby stać się zużytym przedmiotem ( ͡º ͜ʖ͡º)
W W-wie jest nadpodaż kobiet, jakieś 130tys świnek więcej od facetów. Nie dziwne, że roszczeniowa p0lka pisząca tak słabe baity może liczyć wyłącznie na kota otwierającego drzwi który mówi:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Człowieku o czym Ty mowisz xd chcesz mi powidziec, ze facet po 30 nie potrzebuje seksu? Nie każdy jest całe życie w jednym związku. Partnera na lata się trochę szuka, a seks to potrzeba fizjologiczna. Nie żyje od wczoraj i wiem jak wyglada życie.
Zrzędliwa kuropatwa - jestem raczej atrakcyjna fizycznie i szczupła. Mam powodzenie u facetów. To ja ich ghostuje, bo coś mi w nich nie pasuje.
3 razy trafiłam na takie prawie ideały, ale za długo się zastanawiałam nad spotkaniem xd eh
Zaakceptował: LeVentLeCri
Trafiłam kilka razy na dobre partie, ale za długo się zastanawiałam nad spotkaniem. Eh
W jaki sposób mam pokochać faceta, który mnie nie pociąga?
Nie jestem zdesperowana.
estem atrakcyjna, niezależna i nie będę obniżać wymagań.
Jesteś w związku z rozsądku. Mnie takie nie interesują.
- jestem wysoki (184cm)
- mieszkam z matką 100km od miasta wojewódzkiego. Ale jak mam sporo miejsca w domu + pracę zdalną za więcej niż średnia krajowa to co w tym złego? Mam znajomych którzy mieszkają i pracują w mieście wojewódzkim i mówią, że woleliby wrócić do mniejszego miasta, bo dojazdy ich dobijają. Ale
Czyzby #projektklaudiusz przynosil jednak efekty ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A czego Ty sie spodziewasz? Jesli aspirujesz do typow