Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tinder to porażka i mowie to jako różowy xd
Szukam dojrzałego emocjonalnie faceta, wiec ustawiłam przedział na 28-33 i w tym przedziale są same wyrzutki.

Nie problem trafić na przystojnego, ale później okazuje się, że:
- Jest niski (sama mam 168, wiec ponizej 180 nie wchodzi w grę, bo niski mnie nie będzie kręcił po prostu)
- Mieszka z matka 100 km od miasta wojewódzkiego xd
- Jest przy kości
- Ma skrajnie prawicowe poglądy
- Nie ma zawodu

Ja nawet nie szukam do związku, a po prostu jakieś fwb, a nawet tego nie mogę znaleźć xd
Mam jednego, chyba dobrego kandydata, ale on raczej szuka poważnego związku, wiec narazie nie podejmuje dalszych kroków.
Dodam, że szukam w Warszawie.

Masakra, nie znalazłam nawet żadnego, z którym chciałabym sie spotkać. Wymagania mam minimalne. Minimalne, żeby mnie facet pociągał, bo seks z desperacji mnie nie interesuje. Trochę mi smutno. Niby mam kogoś na seks, ale ten seks mnie do końca nie satysfakcjonuje, a w takim tempie to nie znajde nikogo nowego do 40. #tinder #przegryw #oswiadczenie #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c990250ed247000a91fedf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 84
DobraKuropatwa: Ehhh jestem w twoim przedziale, zarabiam dużo w it na kontraktach dla zagranicznych firm, swoje mieszkanie w wawie kupione za gotówkę, wzrost tez ponad 180, zero zakoli siwizny wysportowana sylwetka, a najgorsze w tym jest to, ze i tak bys mnie skreśliła ze względu na okrągła p0lacka gębę jak inne kobiety z portali randkowych twierdzących, ze wszystko super, ale nie ma chemii (czyli gęba nie ta) No i jestem nudnym
@AnonimoweMirkoWyznania: wskaż gdzie napisałem ze facet po 30 nie potrzebuje seksu, bo ja napisałem zupełnie co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja nigdzie nie napisałem za wartościowy dojrzały facet nie uprawia seksu - wręcz przeciwnie. Tylko nie potrzebuje do tego infantylnej aplikacji.

Dalej będziesz wywarzać otwarte drzwi? Facet po 30 i po 40 jak jest zdrowy ma bardzo duże potrzeby seksualne ale nJe musi szukać na śmietniku
WykopowyGrabarz: W tym tygodniu poznałam na #tinder największego prymitywa ever xd

Typ bez zdjęcia pisze do mnie, że nie lubi kobiet, które imprezują i uwaga PODRÓŻUJĄ XD.

Tak, typ odrzuca kobiety, które lubią podróżować. Podróże są piękne i rozwijające. Rozumiem, ze kogoś może nie stać, ale przecież nie trzeba od razu wybieraj egzotyki, to raz. A dwa, odrzucać kogoś, kto lubi podróże? Boże, największy prostak i prymityw jakiego tam poznalalm. #