Aktywne Wpisy
SolarisYob +786
Jak myślicie, jakie "projekty badawcze" i "prace rozwojowe" prowadził wykop za te 2 miliony?
#pracbaza
#pracbaza
pearl_jamik +185
Robię zakupy w Lidlu a tam reklamy z głośników po ukraińsku. TYLKO po ukraińsku, po polsku nie. #!$%@? to już nie jest Polska. Jeszcze dupę nadstawcie Ukraińcom, żeby was wyruchali, a jeszcze narzekać będą że dupa brudna.
#ukraina #zalesie #gorzkiezale #polska #wojna
#ukraina #zalesie #gorzkiezale #polska #wojna
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tinder to porażka i mowie to jako różowy xd
Szukam dojrzałego emocjonalnie faceta, wiec ustawiłam przedział na 28-33 i w tym przedziale są same wyrzutki.
Nie problem trafić na przystojnego, ale później okazuje się, że:
- Jest niski (sama mam 168, wiec ponizej 180 nie wchodzi w grę, bo niski mnie nie będzie kręcił po prostu)
- Mieszka z matka 100 km od miasta wojewódzkiego xd
- Jest przy kości
- Ma skrajnie prawicowe poglądy
- Nie ma zawodu
Ja nawet nie szukam do związku, a po prostu jakieś fwb, a nawet tego nie mogę znaleźć xd
Mam jednego, chyba dobrego kandydata, ale on raczej szuka poważnego związku, wiec narazie nie podejmuje dalszych kroków.
Dodam, że szukam w Warszawie.
Masakra, nie znalazłam nawet żadnego, z którym chciałabym sie spotkać. Wymagania mam minimalne. Minimalne, żeby mnie facet pociągał, bo seks z desperacji mnie nie interesuje. Trochę mi smutno. Niby mam kogoś na seks, ale ten seks mnie do końca nie satysfakcjonuje, a w takim tempie to nie znajde nikogo nowego do 40. #tinder #przegryw #oswiadczenie #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c990250ed247000a91fedf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Dalej będziesz wywarzać otwarte drzwi? Facet po 30 i po 40 jak jest zdrowy ma bardzo duże potrzeby seksualne ale nJe musi szukać na śmietniku
Typ bez zdjęcia pisze do mnie, że nie lubi kobiet, które imprezują i uwaga PODRÓŻUJĄ XD.
Tak, typ odrzuca kobiety, które lubią podróżować. Podróże są piękne i rozwijające. Rozumiem, ze kogoś może nie stać, ale przecież nie trzeba od razu wybieraj egzotyki, to raz. A dwa, odrzucać kogoś, kto lubi podróże? Boże, największy prostak i prymityw jakiego tam poznalalm. #