Aktywne Wpisy
sandilinka +35
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
Lewusx +43
Siemanko.
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Sobotnie selfie w lustrze specjalnie dla chudych szczurków i ulanych stulejarzy żebyście mogli napisać mi coś niemiłego w komentarzu.
Pozdrawiam słodziaki.
#
Tinder to porażka i mowie to jako różowy xd
Szukam dojrzałego emocjonalnie faceta, wiec ustawiłam przedział na 28-33 i w tym przedziale są same wyrzutki.
Nie problem trafić na przystojnego, ale później okazuje się, że:
- Jest niski (sama mam 168, wiec ponizej 180 nie wchodzi w grę, bo niski mnie nie będzie kręcił po prostu)
- Mieszka z matka 100 km od miasta wojewódzkiego xd
- Jest przy kości
- Ma skrajnie prawicowe poglądy
- Nie ma zawodu
Ja nawet nie szukam do związku, a po prostu jakieś fwb, a nawet tego nie mogę znaleźć xd
Mam jednego, chyba dobrego kandydata, ale on raczej szuka poważnego związku, wiec narazie nie podejmuje dalszych kroków.
Dodam, że szukam w Warszawie.
Masakra, nie znalazłam nawet żadnego, z którym chciałabym sie spotkać. Wymagania mam minimalne. Minimalne, żeby mnie facet pociągał, bo s--s z desperacji mnie nie interesuje. Trochę mi smutno. Niby mam kogoś na s--s, ale ten s--s mnie do końca nie satysfakcjonuje, a w takim tempie to nie znajde nikogo nowego do 40. #tinder #przegryw #oswiadczenie #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c990250ed247000a91fedf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Widocznie nie podobasz się mężczyznom w twoim typie.
@aka472: Bo w miarę wyglądające nie mające nasrane w głowie dziewczyny szukające ltr na tinderze są przeciętnie 2 tygodnie. (Instytut danych z d--y) . Te tylko w miarę wyglądające niewiele dłużej.
okej, a jakieś wady?
@kexus512: Nie umie r----ć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. choroby weneryczne
2. ryzyko, że dziewczyna się zakocha
3. ryzyko ciąży
4. ryzyko
@fiir: jeszcze powiedz, że dojrzały na dziwki chodzi. XD Dla dojrzałego faceta s--s = miłość.
Komentarz usunięty przez autora
@Jestembogaty: no ladny conditioning, wszystko na sluzbie kobiecej hipergamii. Pozadanie to s--s, do lozka z milosci chodza kobiety bo ta milosc to poprostu gadzi mozg wskazujacy dobrego parntera. Dojrzaly facet to
WTF?
I gdzie to sie spotyka takie gdzie takiego ryzyka nie ma?
@Jestembogaty
Jakie p---o typie? Sypialem z kolezankami i bylo bardzo spoko, polecam.
Poniewaz?
XDDDDDDDDDDDDDDDD