Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tinder to porażka i mowie to jako różowy xd
Szukam dojrzałego emocjonalnie faceta, wiec ustawiłam przedział na 28-33 i w tym przedziale są same wyrzutki.

Nie problem trafić na przystojnego, ale później okazuje się, że:
- Jest niski (sama mam 168, wiec ponizej 180 nie wchodzi w grę, bo niski mnie nie będzie kręcił po prostu)
- Mieszka z matka 100 km od miasta wojewódzkiego xd
- Jest przy kości
- Ma skrajnie prawicowe poglądy
- Nie ma zawodu

Ja nawet nie szukam do związku, a po prostu jakieś fwb, a nawet tego nie mogę znaleźć xd
Mam jednego, chyba dobrego kandydata, ale on raczej szuka poważnego związku, wiec narazie nie podejmuje dalszych kroków.
Dodam, że szukam w Warszawie.

Masakra, nie znalazłam nawet żadnego, z którym chciałabym sie spotkać. Wymagania mam minimalne. Minimalne, żeby mnie facet pociągał, bo s--s z desperacji mnie nie interesuje. Trochę mi smutno. Niby mam kogoś na s--s, ale ten s--s mnie do końca nie satysfakcjonuje, a w takim tempie to nie znajde nikogo nowego do 40. #tinder #przegryw #oswiadczenie #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61c990250ed247000a91fedf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Jak się przegrywy pięknie zesrały. Chłop 31 lat z Wawy here, i mam prawie dokładnie taki sam problem, także rozumiem OPkę. Niby wielkie miasto, ale żeby kogoś konkretnego znaleźć to naprawdę trzeba się naszukać.

@aka472: Bo w miarę wyglądające nie mające nasrane w głowie dziewczyny szukające ltr na tinderze są przeciętnie 2 tygodnie. (Instytut danych z d--y) . Te tylko w miarę wyglądające niewiele dłużej.

@AnonimoweMirkoWyznania: dlatego, że dojrzały facet widzi spore ryzyka FWB i ONS. I właśnie dlatego dojrzałych facetów tak ciężko znaleźć na Tinderze, aplikacji do
  • Odpowiedz
Ekhm, zejdź troszkę na ziemię. Ja też szukałam na tinderze i znalazłam. Mieszkał z rodzicami mimo 29 lat. Wysoki też nie jest ale ja mam 156 cm, jest może 10 cm ode mnie wyższy. I co? Okazało się że ma odłożone sporo kasy na mieszkanie tylko czekał na taką co będzie chciała jego a nie jego cztery kąty. Twarz ma bardzo przystojną (mi się podoba) ale mówił że większość lasek go odrzucała
  • Odpowiedz
Yyyy a dlaczego jeżeli można zapytać? Dojrzały pewnie odrazu kupuje pierścionek bo kredyt na mieszkanie i stabilna prace za srednia krajowa już ma ;]

@fiir: jeszcze powiedz, że dojrzały na dziwki chodzi. XD Dla dojrzałego faceta s--s = miłość.
  • Odpowiedz
Yyyy a dlaczego jeżeli można zapytać? Dojrzały pewnie odrazu kupuje pierścionek bo kredyt na mieszkanie i stabilna prace za srednia krajowa już ma ;]

fiir: jeszcze powiedz, że dojrzały na dziwki chodzi. XD Dla dojrzałego faceta s--s = miłość.

@Jestembogaty: no ladny conditioning, wszystko na sluzbie kobiecej hipergamii. Pozadanie to s--s, do lozka z milosci chodza kobiety bo ta milosc to poprostu gadzi mozg wskazujacy dobrego parntera. Dojrzaly facet to
  • Odpowiedz
@Proba_Ratowania_Poziomu

1. choroby weneryczne 2. ryzyko, że dziewczyna się zakocha 3. ryzyko ciąży 4. ryzyko poznania wariatki 5. możliwość zwykłego niewypału po nawet jedno nocnej znajomości 6. zwyczajna strata czasu nie to, że spotkanie się nie odbędzie, dziewczyna będzie mocno nie w guście

I gdzie to sie spotyka takie gdzie takiego ryzyka nie ma?
  • Odpowiedz