Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +89
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

źródło: temp_file4905699570349598946
Pobierz

#dziendobry
źródło: comment_1640591062cTQtPCLaKD2kxce8rj25YI.jpg
Pobierz@Ogau: to raczej ludzie spoza pracy dzwonią mi na służbowy ;)
nie mam prywatnego numeru. W-------m już lata temu. Bieganie z dwoma telefonami mnie w-------o, a dual sima jeszcze wtedy nie miałem (nie uważałem że mi potrzebny).
@mati1990: swiat się nie zawali. Ale mam z-----e poczucie odpowiedzialności i przekłada się
Komentarz usunięty przez autora
@staryhaliny: Po co ty odbierasz służbowy telefon w urlopie?
Polscy pracoholicy nie skończą mnie zadziwiać. Jeszcze to narzekanie co to chcieli.
Nie ważne co chcieli, nie odbieraj.
Rozumiem jeszcze 20 lat temu takie zabawy by oszczędzić ale obecnie przy Gigabajtach i wszystkim za darmo w kwocie 20zł na kartę?
Jedyna rada to faktycznie zostawić w p---u telefon (czy tam wyjąć kartę SIM), jak pisze @m0rgi . Ale że jestem w top managemencie to k---a nawet z laptopem jeżdżę na wakacje (chociaż po pracy już patrzeć na komputer nie mogę), a
Komentarz usunięty przez autora
¯_(ツ)_/¯
Poza tym wielkość organizacji znacząco mniejsza niż korporacja. Rynek na 3 województwa. I duża i mała ta firma jednocześnie. Zależy do kogo z konkurencji ją porównamy
A co do otwierania sie, to akurat fakt, fajnie sobie czasem pogadac z neutralnym. Jak rodzina nie pracuje w podobnej branzy, to po