Wpis z mikrobloga

Kupujesz auto ktorym jezdzisz 6 razy w tygodniu, glownie male trasy na silownie/do sklepu/galerii/na obiad. Wybor pada na autko #kia #rio 120km, bo czesto auto tez lezy pod blokiem przez 2-4tygodnie bez jazdy (czesto mnie nie ma w domu)
Chcesz po prostu auto do jazdy, bezawaryjne i z gwarancja, doplacasz 8k do automatu (+8 cali monitor z apple/android auto), czy to olewasz bo i tak sporadycznie jezdzisz?

#pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #samochody #kupnosamochodu #niebieskiepaski #rozowepaski #pomocy #automat #mechanikasamochodowa

Sporadycznie jezdzisz autem, doplacasz 8k do automatu?

• Tak 73.7% (1651)
  • Nie 26.3% (590)

Oddanych głosów: 2241

• 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pomywacz: Ostatnie na co mam ochote to wrocic po 4 tygodniach i p-------c sie z mechaniksmi, nie mam czasu, potrzebuje po prostu sprawne auto, a 50k to nie jest dla mnie turboogromny wydatek, wiadomo, spora suma, ale za spokoj ze moge sie poruszac bez problemu, zaplace
  • Odpowiedz
  • 28
@Trunktwilight też tak mówiłem :) od 2 lat mam automat i nie planuje wracać do manuala. A android auto jest świetny i mega wygodny masz wszystko na jednym dużym ekranie a telefon się ładuje :)
  • Odpowiedz
Bierz automat będziesz zadowolony i odbijesz sobie przy sprzedaży. Dodatki takie jak ekran i Apple car i android auto też docenisz w trakcie użytkowania nawet na krótkich trasach nie mówiąc już jak trafi się dłuższy wyjazd
  • Odpowiedz
Automat fajny ale kwestia jest tego jak bardziej Cie te 8k bolą kiedy je wydasz. Jak masz hajs to bierz automat, jak Ci żal to zostaw na paliwo.
  • Odpowiedz