Wpis z mikrobloga

Jaką pracę polecacie na C+E by być co codziennie lub co drugi dzień w domu? Myślałem nad liniami kurierskimi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem z łódzkiego, ale blisko mam do mazowieckiego. Aktualnie śmigam w dystrybucji na solówce, mam co miesiąc do ręki 4200, ale zaczyna denerwować mnie ta robota szczególnie, że w świadomości mam, że mam C+E.
#zycietruckera #bekaztransa
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Visavi: a jakie wady ma jeżdżenie solówką względem zestawu? Mam C i myślałem, czy sobie nie pośmigać przypadkiem właśnie. Tylko nie mam kwalifikacji więc transport własnych towarów jedynie wchodzi w grę
  • Odpowiedz
@Visavi: polecam zachód i północ Europy, tam będąc codziennie w domu spokojnie ogarniesz pracę z niezłymi zarobkami i powiedzmy 8-10 godzin zmianami.

Polecam pracę w dystrybucji.
Duże supermarkety zazwyczaj mają po dwa sklepy i zrobisz około 200-300 km dziennie, dodatkowo szukaj pracy gdzie sam musisz się załadować i rozładować, więcej czasu na sciemnianie, mniej czasu na drodze, i więcej ruchu a więc zdrowiej w dłuższej perspektywie,
  • Odpowiedz
@Visavi: jakas stała linia, zaczynasz o 19 konczysz o 5 rano, 10h i do domu, w łodzi i okolicy to dostaniesz pewnie max 250 dniowki co i tak nie jest zle, ale w takim grodzisku na lini masz lekko 280-300 dniowki za lekką robote.
  • Odpowiedz