Wpis z mikrobloga

@Zgredzimierz: Oczywiście nie żebym twierdził że to g---o bo na yt nasz kanał gościa BosnianBill który robi cuda z zamkami a ta gerda jest jedyna której do tej pory nie zwytrychował ale otwarcie jej nie stanowi problemu w inny sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°) trzeba patrzeć też na to na ile jest awaryjne dane zabezpieczenie oraz proste w konserwacji i użytkowaniu przy tej rurce posiadanie w
  • Odpowiedz
@vegetassj1: Tani Chińczyk ( ͡° ͜ʖ ͡°) w tej technologii się jakoś za specjalnie nie lubuje jak już bym miał zakładać wkładkę na klucze nawiercane to poszukałabym czegoś z modeli multilock keso dom dużo lepiej zabezpieczone są klucze tradycyjne np firmy wilka gege evva bks assa i pamiętać trzeba że dobrej Wkladki nie kupisz w markecie bo zawsze do marketowych rozwiązań są ogólnodostępne klucze surowe więc
  • Odpowiedz
@vegetassj1: No ale gdzieś indziej też mieszkasz i drzwi czymś zabezpieczasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym prawie zamku na płaskie klucze masz olbrzymia dziurę i tam łatwo się w--------e ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodatkowo w te nawietry zbiera się syf który później przenosisz z klucza do Wkladki a wtedy to już bardzo szybko po zawodach ( ͡° ͜ʖ ͡
K.....w - @vegetassj1: No ale gdzieś indziej też mieszkasz i drzwi czymś zabezpieczas...

źródło: comment_1640256444W3uy7otQei8sD4a1lnQjoP.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@vegetassj1: Trójmiasto ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak byś chciał porady przed zakupem pisz priw chętnie się wypowiem co myśle bo w necie zazwyczaj masz opinie użytkowników nie ślusarzy a 90 % użytkowników daje się naciągać na 150 zł jak im ślusarz wstawia gerde z marketu za 25 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@staryhaliny: Technicznie kozak ale trzeba dbać o czystość klucza bo te ruchome elementy dodatkowe bardzo mocno brud przyciągają podobna seria ma multilock tylko zamiast dysku mini magnesy są no i oczywiście jak chcesz to kupować przez internet to licz się z tym że klucze będziesz musiał na podstawie karty kodowej zamawiać u producenta chyba że masz kogoś kto tym handluje na miejscu bo tylko ten co sprzedaje ten zamek będzie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KrolAniolow: deweloper nam to pozakładał. W bloku funkcjonuje to jako klucz do jednego z dwóch zamków w drzwiach indywidualnych mieszkań, jako klucz do śmietnika, drzwi wejściowych do klatki oraz klucz do garażu.

Zastanawiam się czy ktoś od dewelopera ma master klucz do wszystkich drzwi (w tym mieszkań ;)

Jeden klucz już złamałem (efekt ciągnięcia drzwi za klucz - niestety jak jedną ręką drzwi do śmietnika chce się otworzyć to tak
  • Odpowiedz
@staryhaliny: Tak na 100 % w systemie jest klucz który otwiera absolutnie wszystko na tym osiedlu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja bym wymienił dla świetego spokoju te zamki lub przynajmniej jeden z nich bo technicznie są spoko ale jednak świadomość że ktoś kto montował te zamki lub inna osoba z tej firmy albo ktoś od dewelopera ma klucze do mojego mieszkania nie pozwalałyby mi spokojnie spać
  • Odpowiedz