Aktywne Wpisy

Salido +218
Minął 51. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
224 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
241 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęło 5 osób.
224 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
241 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-36
Pobierz
Schwarzfahrer +82
Tak gadam z ziomkami o obecnym rynku matrymonialnym i jest jeszcze gorzej jak było 2 lata temu. A 2 lata temu ja już z niego wyskoczyłem i stwierdziłem, że mam w------e na jakiekolwiek interakcje romantyczne, bo mieszkając w powiatowym jako osoba z biedackiej rodziny, a rywalizując z oskarkami z bogatych rodzin i wielkich miast, nie mam szans. To tak jakby człowiek na piechotę ścigał się z autem. Wyścig, którego nie da się

- #ets2 za to że można pojeździć, kuoić garaż, zateudnić pracownika i poczillować
- #factorio - fajny management z opcją walki
- #bannerlord - bo otwarty świat, fajna strategia ale walka w 3d w ogole mnie nie i teresuje tu, tylko sim
- gry typu #transportfever2 albo #mashinky - zarządzanie i builder
- #wartales lub #battlebrothers - fajny management ekipą
- #kenshi - otwarty swiat itp
Jest ktoś w stanie ki coś polecić do popykania?
Odbiłem się za to od #rimworld bo za dużo tam zarządzania i ustawiania jest, #rdr2 jakoś też mi nie podszedł ale może kiedyś do niego wrócę. Chyba nie ten klimat. Ogólnie lubię gryy gdzie nie ma jasnej linii fabularneji można sobie biegać po mapie i coś tam farmić.
@rhqq: przymusiłem się, kurde chyba nie dojrzałem jeszcze do tego. Ale mam na dysku więc na pewno kiedyś to odpalę
@kefas_safek: Simutrans albo Patrician III