Zagłębiam się w fabułę Wiedźmina i czy ja dobrze rozumiem, że Jeż/Duny a.k.a późniejszy Emhyr zły Cesarz Nilfgaardu chciał porwać i zrobić dziecko swojej własnej córce Ciri (którą miał z Pavettą, jej matką), bo mu mag Vilgefortz powiedział że narodzi się z tego wielki władca?????
Zagłębiam się w fabułę Wiedźmina i czy ja dobrze rozumiem, że Jeż/Duny a.k.a późniejszy Emhyr zły Cesarz Nilfgaardu chciał porwać i zrobić dziecko swojej własnej córce Ciri (którą miał z Pavettą, jej matką), bo mu mag Vilgefortz powiedział że narodzi się z tego wielki władca?????
@FotDK: Trzymał ale był impotentem i był w-------y na Ciri bo mu nie stawał, a jak myślał, że bierze viagrę to okazała się być trucizną - historia prawie jak ta o niemym Michałku co żuł gumę tak długo aż oślepł. ;(
@FotDK: oj chyba nie, próbował ale nie był w stanie. Jak dobrze pamiętam Ciri jedynie cimcirmi z Mistle, ciekawi mnie jak nerflix to ugryzie, ogólnie orientacja Ciri nie była określoną w książkach.
@elCaktuso: w książce ciri chciała cimcirmici z facetami, a związek z mistle nie był tak na prawdę z jej wyboru. Moim zdaniem typowa laska, która szuka faceta, ale z inną laska się przeliże ( ͡°͜ʖ͡°)
@Rebeliant: to też jest po części prawda, bo chciała chyba z jakimś gościem z portu ale nie wyszło, bo go zabili, jednak z tego co pamiętam to zamiast czuć wtedy rozpacz czy coś, to nawet jej to nie obeszło, bo w tamtym okresie ludzkie życie miała za nic. Ogólnie orientacja jej nie była nigdy jasno określona.
#wiedzmin #sapkowski #ksiazki #kiciochpyta
źródło: comment_1640075322KmUnl5uh4WF7I5jNviWijn.jpg
Pobierz@jogurcik666: Tak. W wielkim skrócie, ale tak.
@Scooterek: Co za akcja, w mordę jeża kopany...
źródło: comment_1640075551F4lMWVUuHTeyudGhczbYc7.jpg
PobierzKsiążki Sapkowskiego nie fabułą stoją.
Tylko koleżanka bez głowy
źródło: comment_16400794178yLcy6RGE4b7DYgwrYMfAo.jpg
Pobierz