Aktywne Wpisy

MonazoPL +209
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
źródło: comment_GaLbyUZfBINJgAZkMkPrL4qct4kzIaJ3
PobierzJak nazywacie tę część chleba?
- Chlubka 16.9% (56)
- Brzuszka 18.7% (62)
- Skrajka 37.5% (124)
- Ogonek 26.9% (89)

źródło: image
Pobierz@OttoFlick no na tym polega cały stellantis przeklęty do tego wszędzie wsadzić tragiczny silnik i fajrant
źródło: temp_file7324978557139190307
Pobierzźródło: temp_file6752389121817381491
Pobierzźródło: temp_file6205649179015749193
Pobierzschowek też miałem bez klapki a jedyne wyposażenie to była grzana szyba tył i z jakiegoś powodu elektryczne szyby no i zamek centralny ale bez pilota oczywiście
to że ja tego nie rozbiłem bez ABS na oponach prehistorycznych to do dziś mnie dziwi że zawsze jakoś omijałem barierki albo obracało mnie w dobrą stronę
Ona nie miała drążka stabilizatora. Co zabawne ford ka produkowany w tej samej fabryce (i przez moment będący najtańszym nowym autem na rynku) już ma
My mieliśmy w domu pandę 2 przez bodaj 14 lat. Znam wszystkie jej mankamenty. Na przykład oszczędności na przekaźniku, przez co paliła kostkę z body komputera xD
najpierw działało poruszanie aż zaskoczy a potem przestawała działać całkowicie i 2 dni z rzędu ten sam patrol mnie zatrzymał aż się przyznałem że to nie żarówka i chwilę mi to zajmie a wóz musi latać
Edit. Nie zero, tylko masę. Cały dzień elektrykę w domu robię i pomyliłem
Natomiast fiaty - trzeba przymykać oko czasem nieco bardziej, ale nie zdarzyło mi się, żeby nie dowiózł. O francuzach nic nie powiem. Nie mam tyle odwagi i ich nie znam osobiście.