Aktywne Wpisy

Sonny86 +287

Jogi4 +62
Dlaczego jak płacę za butelkę wody, to płacę tą zasraną kaucję pieniędzmi, które mógłbym wydać w każdy inny sposób, w każdym innym miejscu. Dlaczego natomiast te pieniądze są "zwrcane" jako bon do konkretnego sklepu, w którym zwram te butelki. Według mnie to i tak jest wymuszenie bo nie mogę wtedy tych pieniędzy wydać jak ja chcę, tylko jestem zmuszony do wydania w konkretny sposób
#kaucja #panstwozdykty
#kaucja #panstwozdykty

@Aokx: przecież za brak wiary w te katolskie bajki "idzie się do piekła". A to, że nie wierzę w bajki nie oznacza, że jestem złym człowiekiem
A ja teraz mówię, ze pojdziesz do nieba wiec tamte słowa tracą swoją moc i jesteś zbawiony
A tak swoją droga to niezły z ciebie hipokryta, ale to już chyba taka przypadłość ludzi którzy kazdy ironiczny post w internecie biorą sobie do serca :*
Na szczęście nie jest to mój problem bo nie muszę cię codziennie oglądać... Współczuję jednak tym, którzy muszą się z tobą męczyć chociaż patrząc na to jak prowadzisz rozmowę to pewnie nie ma zbyt wielu osób wokół ciebie bo siedzisz
Niestety muszę cię wyprowadzić z błędu bo najwyraźniej pomyliłeś stronkę ze śmiesznymi obrazkami ze swoim otoczeniem, bo zdajesz sobie sprawę, ze nie cały świat wyglada tak jak widzisz go swoimi oczami rybko?