Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fanatyk_Wedkarstwa: Nie obraziłem cię, tylko stwierdziłem fakt, a to, że zapiekła cię z tego powodu dupka to już nie moja wina, ale mając taki tok myślenia to w końcu się zahartujesz bo usłyszysz to jeszcze nie raz w zyciu xD.

A tak swoją droga to niezły z ciebie hipokryta, ale to już chyba taka przypadłość ludzi którzy kazdy ironiczny post w internecie biorą sobie do serca :*
  • Odpowiedz
@2cool2beAgod: Nie stwierdziłeś faktu. Obraziłeś mnie tylko dlatego, że nie zgadzam się z absurdalną bzdurą, którą napisałeś i ci się to nie spodobało. Masz ogromne problemy, których nie widzisz ¯\_(ツ)_/¯

Na szczęście nie jest to mój problem bo nie muszę cię codziennie oglądać... Współczuję jednak tym, którzy muszą się z tobą męczyć chociaż patrząc na to jak prowadzisz rozmowę to pewnie nie ma zbyt wielu osób wokół ciebie bo siedzisz
  • Odpowiedz
@Fanatyk_Wedkarstwa: Cudownie wypluwasz te projekcje, jak z karabinu, aż mi się wesoło zrobiło :3.

Niestety muszę cię wyprowadzić z błędu bo najwyraźniej pomyliłeś stronkę ze śmiesznymi obrazkami ze swoim otoczeniem, bo zdajesz sobie sprawę, ze nie cały świat wyglada tak jak widzisz go swoimi oczami rybko?
  • Odpowiedz