Wpis z mikrobloga

nie no, wystarczyć obejrzeć kilka filmów na YT jeśli o to chodzi. Seba Kot, Głuchowski, Nippard itp. a pośrednicy do wora

@MrGriffin: Jak się zaczyna przygodę na siłowni to kilka treningów z trenerem personalnym radykalnie przyspiesza proces nauki poprawnego wykonywania ćwiczeń i ogólnego oswojenia z siłownią. Można uniknąć złych nawyków i nagrywania się co chwilę Jeśli kogoś stać to uważam że to są dobrze wydane pieniądze. W kwestii długoterminowej współpracy
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: W czasach youtube trzeba być mocno ograniczonym umysłowo by korzystać z trenera personalnego. Za chwilę zlecą się wszyscy, których uraziłem bo korzystają z trenerów. Skoro jest popyt niech golą frajerów.
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: nie mówię o ciągłym korzystaniu, ale wynająć na sesję/dwie i taki trener wyłapie np. że niektóre ćwiczenia nieprawidłowo robimy. To tak jak uczyć się języka, wyda się nam, że poprawnie dane słowo wymawiamy, a spotkamy native i okazuje się, że coś źle akcentujemy
  • Odpowiedz
@yahoomlody: to nie jest tylko 2h x 3 razy w tygodniu bo jeszcze jest kwestia regeneracji - co z tego że wyrwiesz te parę z życia rodzinnego czy zawodowego jak potem pół tygodnia chodzisz z-----y i zaległości rosną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WolnyBLN agent agentowi totalnie nie równy. Sam pracowałem w nieruchomościach i to z czym spotykam się teraz kiedy pomagam znajomym przy zakupie nieruchomości to abstrakcja i jawne działanie na szkodę swojego klienta. Ostatnio w poszukiwaniu nieruchomości dla nich znalazłem jedną i telefonicznie przed prezentacją prosiłem o informację zwrotną czy terminy które proponujemy w jakiejkolwiek transakcji są akceptowalne i przez telefon tak. Jak przyszło do złożenia oferty i dalszych rozmów to wielkie
  • Odpowiedz
czasach youtube trzeba być mocno ograniczonym umysłowo

@bzikus: Taa. Tak samo jak w czasach yt trzeba być "mocno ograniczonym umysłowo" żeby jeździć do mechanika, czy sobie samemu domu nie postawić XD

Ktoś idzie na siłkę to bierze trenera żeby mu pokazał co i jak i skorygował ewentualne błędy, a nie ze se będzie śiedział na yt i bez znajomości tematu wybierze sensowny filmik i jeszcze zrobi wszystko poprawnie sam z
  • Odpowiedz
@WolnyBLN: Gdyby trener personalny pracował jak pośrednik nieruchomości, tobie się umówił z klientem na pokazanie siłowni, pokazał mu gdzie jest wejście i toaleta. A później zażyczył sobie 200 zł za to że będzie można sobie kupić roczny karnet.
  • Odpowiedz
@Sonny86: jak wiesz że nie masz czasu, to po co się brać za poważne ćwiczenie? bez dyscypliny, zorganizowania czasu i poświęcenia go się nie zrobi żadnej formy ani sylwestki ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz