Wpis z mikrobloga

Narazac na dlugofalowe skutki niepozadane. Kosztowalo zycie tych co poumierali na zakrzepice. Jak sa bezpieczne to mozesz sobie wziac moja dawke. Jaki jest sens brania szczepionki przeze mnie, mlodego czlowieka? Hmm zaden.
  • Odpowiedz
Szczepienie nic nie kosztuje, nie jest ani wysiłkiem, ani problemem

@Reezu:
wam ktoś pisze skrypty?

w ostanim tygodniu dokładnie to zdanie widziałem już kilka razy... a jeszcze 2 tygodnie temu żaden neuropek nie wiedział że szczepienie jest za darmo XD
  • Odpowiedz
  • 2
@Adam_Prosty Czyli uważasz, że szczepionki w ogóle nie działają i nawet ludzie z grupy największego ryzyka nie powinni się szczepić, w sensie dziadki, ludzie z różnymi chorobami itp?
  • Odpowiedz
Czyli uważasz, że szczepionki w ogóle nie działają i nawet ludzie z grupy największego ryzyka nie powinni się szczepić, w sensie dziadki, ludzie z różnymi chorobami itp?

@grzsci: na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski?

szczepionka redukuje hospitalizacje i zgony (mniej niż obiecali ale jednak)
ludzie 60+ powinni
  • Odpowiedz
  • 3
ludzie 60+ powinni się zaszczepić

ludzie poniżej 50, dyskusyjne

@Adam_Prosty Spoko, tylko chciałem potwierdzić, że nie rozumiesz treści obrazka, który wrzuciłeś. Bo z niego wychodzi, że ludzie z grupy największego ryzyka zostali oszukani szczepionkami, bo to ta grupa wymaga dawki przypominającej, oraz nawet po szczepieniu dalej są najbardziej narażeni na hospitalizacje i zgony. Czyli obrazek pozbawiony sensu ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: weźcie szury uzgodnijcie jedną wersję i się jej trzymajcie, bo póki co to:

HAHAAHAHA, zaszczepiliście się i nic z tego nie macie, dalej macie takie same obostrzenia

A jak się okazuje, że jednak nie to
  • Odpowiedz