Wpis z mikrobloga

Witajcie, są jakieś wspólnoty modlitewne lub inne spotkania integracyjne w #bialystok Szukam grupy, spotkania, wspólnoty do której możnaby dołączyć. Nie jestem stąd i nie mam zbyt wielu znajomych, a czasu po pracy jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0utsider: przecież to jakieś szarlataństwo:
Jestem bardzo chorą osobą, a kurs Alfa pomógł mi uwierzyć że Bóg jest moim najlepszym lekarzem. Po pierwszym spotkaniu poczułam wielką ulgę w swoim cierpieniu. Jestem radosna i szczęśliwa i wierzę, że Bóg jest ze mną. Zaczęłam się więcej modlić, ufać Bogu i wierzę, że Bóg mnie pomoże zwalczyć moją chorobę. Kocham Go i czuję Go w swoim sercu.

Teresa
  • Odpowiedz
@pomidorki_koktajlowe: wspólnot jest sporo, ale o ile wiem, działają lokalnie w obrębie prężniej działających ośrodków (parafii). Są też wspólnoty zrzeszające ludzi z całego miasta. Jak lubisz grać lub śpiewać to jest nawet zespół Śpiewaki :)
Tu masz linczor do peja odnowy archidiecezjalnej: https://pl-pl.facebook.com/OdnowawDuchuSwietymBialystok/
Napisz w jakiej okolicy mieszkasz, to jak żona wróci, to Ci napiszę (na prv, jeśli wolisz i jeśli odblokujesz) z kim się kontaktować.
  • Odpowiedz