Aktywne Wpisy

Baba_Yagi +338
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj

Megasuper +10
Właśnie sobie siedzę w restauracji i Ukraince siedzący obok zamówili sobie ośmiornice. No niezle jaja. Biedni imigranci wojenni xD Wyjurwic to na front #ukraina

źródło: comment_1639527060J7xAxqy9TGw6kZjdLFJjja.jpg
Pobierz@kubek_lodz: Przykro mi że miałeś takie dzieciństwo. Wielu Polaków z południowych miejscowości ma zaszczyt mieszkać w miasteczkach z osiedlem cygańskim, więc nie muszą tracić pieniędzy na podróże
@decadent: napewno nie byl glupi. spora czesc wyobrazen o nim to mit. czesc tego mitu hitler stworzyl sam. czesc zostala stworzona , zeby wbic do glowy ludziom ze byl to ptymitywny szaleniec. no nie byl. a juz napewno do 1940 roku byl niesamowicie skutecznym politykiem.
@muchabzz: Do tego narracja- Niemcy były pierwszym okupowanym krajem przez Hitlera i kilku nazistów jest była wygodna dla aliantów i rozgrzeszała wywiad, armię i niemieckich naukowców
@kubek_lodz:
Ja lubiłem bardzo #!$%@?ć na Polskę za nastolatka, dopóki nie przejechałem się po Europie, a nawet miałem okazję pomieszkać kilka miesięcy w Bristolu. #!$%@? xD.
Grass is always greener on the other side :)