Wpis z mikrobloga

@kinesin1000: Ja za młodu byłem ultra tolerancyjny, dopóki nie spędziłem kilka miesięcy w USA mieszkając w dość kolorowej okolicy. Teraz już wiem, że stereotypy nie biorą się z niczego.

@kubek_lodz: Przykro mi że miałeś takie dzieciństwo. Wielu Polaków z południowych miejscowości ma zaszczyt mieszkać w miasteczkach z osiedlem cygańskim, więc nie muszą tracić pieniędzy na podróże
  • Odpowiedz
hitler był na pewno bardzo inteligentny

@decadent: napewno nie byl glupi. spora czesc wyobrazen o nim to mit. czesc tego mitu hitler stworzyl sam. czesc zostala stworzona , zeby wbic do glowy ludziom ze byl to ptymitywny szaleniec. no nie byl. a juz napewno do 1940 roku byl niesamowicie skutecznym politykiem.
  • Odpowiedz
napewno nie byl glupi. spora czesc wyobrazen o nim to mit. czesc tego mitu hitler stworzyl sam. czesc zostala stworzona , zeby wbic do glowy ludziom ze byl to ptymitywny szaleniec. no nie byl. a juz napewno do 1940 roku byl niesamowicie skutecznym politykiem.

@muchabzz: Do tego narracja- Niemcy były pierwszym okupowanym krajem przez Hitlera i kilku nazistów jest była wygodna dla aliantów i rozgrzeszała wywiad, armię i niemieckich naukowców
  • Odpowiedz
Ja za młodu byłem ultra tolerancyjny, dopóki nie spędziłem kilka miesięcy w USA mieszkając w dość kolorowej okolicy.

@kubek_lodz:
Ja lubiłem bardzo #!$%@?ć na Polskę za nastolatka, dopóki nie przejechałem się po Europie, a nawet miałem okazję pomieszkać kilka miesięcy w Bristolu. #!$%@? xD.
  • Odpowiedz
@Flypho: Otóż! Praktycznie wszyscy moi znajomi, którzy spędzili za granicą więcej niż miesiąc mówią, że w Polsce wcale nie jest tak źle jak to malują. Oczywiście, jako kraj mamy bardzo dużo do naprawy (zaczynając chyba od polityki), ale inne narody również mają swoje problemy.

Grass is always greener on the other side :)
  • Odpowiedz