Aktywne Wpisy

Smarek37 +321
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
źródło: IMG_20240603_190020
Pobierz
wybryk_natury +179
źródło: temp_file3961404976974656100
Pobierz

źródło: comment_1639475560iZ5eWfnowYx3WqA8UTH7Vd.jpg
Pobierzhttps://gitlab.gnome.org/GNOME/gimp/-/issues/12
XXXXX XXXXX XXXXX
<< Make the Leap — Adobe Creative Cloud. Dzięki narzędziom firmy Adobe studenci poznają metody komunikacji oraz kreatywnego myślenia. W ten sposób kończą naukę, dysponując umiejętnościami używania technologii cyfrowych, które są przydatne na rynku pracy. Przygotowaliśmy specjalne ceny edukacyjne — dla całych wydziałów (wszystkich studentów i wykładowców). >>
<<
Zaproponowałem tobie, bo zauważyłem że nie ogaraniasz że istnieją różne licencje i różne Photoshopy.
Oboje, ale pod warunkiem że nie są ze sobą spokrewnieni, jak twoi. Wiesz że ja na uczelni miałem AutoCAD-a? A wiesz ile kosztuje licencja? A jakoś dziwnym trafem wszyscy pracowali na legalnym, nikt nie musiał go kupić.
<< Pojedyncza aplikacja - TYLKO 14,99 €/mies. za użytkownika bez VAT! >>
@guziec_z_afryki: To JEST LICENCJA dla UCZNIÓW ze SZKÓŁ.