Wpis z mikrobloga

@walenty-merkel: szkoły bardzo często dostają oprogramowanie na bardzo taniej albo wręcz darmowej licencji (edukacyjnie, bez możliwości komerycyjnego wykorzystania) i nie każdy Photoshop jest drogi, ze 20 lat temu do zakupionej lustrzanki Canon dorzucił mi na płytce Photoshop Elements wraz z licencją za darmo.
  • Odpowiedz
@guziec_z_afryki: Zaproponujesz uczniom za 99.99 USD czy za 149.99 USD? Z kartą ma przyjść na zajęcia ojciec, czy matka?

XXXXX XXXXX XXXXX

<< Make the Leap — Adobe Creative Cloud. Dzięki narzędziom firmy Adobe studenci poznają metody komunikacji oraz kreatywnego myślenia. W ten sposób kończą naukę, dysponując umiejętnościami używania technologii cyfrowych, które są przydatne na rynku pracy. Przygotowaliśmy specjalne ceny edukacyjne — dla całych wydziałów (wszystkich studentów i wykładowców). >>

<<
  • Odpowiedz
Zaproponujesz uczniom za 99.99 USD czy za 149.99 USD?

Zaproponowałem tobie, bo zauważyłem że nie ogaraniasz że istnieją różne licencje i różne Photoshopy.

Z kartą ma przyjść na zajęcia ojciec, czy matka?

Oboje, ale pod warunkiem że nie są ze sobą spokrewnieni, jak twoi. Wiesz że ja na uczelni miałem AutoCAD-a? A wiesz ile kosztuje licencja? A jakoś dziwnym trafem wszyscy pracowali na legalnym, nikt nie musiał go kupić.

<< Wszystkie aplikacje
  • Odpowiedz