Aktywne Wpisy
noipmezc +3
#gry
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
jakie polecacie gry w kturych mozna wcielić sie w role detektywa?
la noire odpada - sprawdzilem i na nowym sprzecie chodzi jak guwno, a z jakimis fixami psuje misje
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
#kredythipoteczny #nieruchomosci #kredyt #stopyprocentowe
@Sidney1: Głupotą jest praca przez 30 lat w jednym januszeksie bo kredyt zamiast zdrowego inwestowania w siebie, podnoszeni kwalifikacji, zmiany prac jak rękawiczki i przeprowadzki za 10 lat jak przyjdzie #!$%@? w bogatszy region z zarobkami x2
@Sidney1: Ta twoja mądrość to niewolnictwo w zamian za namiastkę bezpieczeństwa
Komentarz usunięty przez autora
@Miszcz_Joda: Odpowiadasz jakimś dzbanskim trollkontom i potem się Dziwisz, że ludzie się cieszą, że komuś wzrosła rata. Już ci tłumacze - cieszą się jedyne gimby i pojedyncze upośledzone przypadki. Nie traktuj całego wykopu jako źródła opinii o finansach,
Komentarz usunięty przez moderatora
raty spadły na czas covid, teraz wróciły do normy. jak podwyższą jeszcze wyżej wtedy sam będę płakał XD
@Miszcz_Joda: Nah, nie sądzę żeby ktoś się specjalnie cieszył z faktycznej ludzkiej krzywdy. To raczej bardziej kwestia ludzi co "kazali podpisać my nie czytali" i teraz są zaskoczeni i narzekają że rata rośnie. Już były cwaniaki od szwajcarskich których trzeba było ratować na podobnej zasadzie.
Sam mam kredyt
Rozumiem, że nie mając 500k w gotówce nie powinienem kupować (kredytować) mieszkania, bo pepe ekonomista się zesra nie wiedząc o czym mówi. Legit!