Aktywne Wpisy
tanebau +169
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +116
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

źródło: comment_1639463945zQoXjKgdPIqBvMwoNQjT1c.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@K3ksik: W jaki sposób coś co się szybciej nagrzewa dłużej trzyma ciepło? Opatentuj to, bo wymyśliłeś nową fizykę.
Ile masz lat? Tak pytam czysto teoretycznie
Plytki są dostępne również w wariantach wyglądających jak panele zarówno wzorem jak i rozmiarem i powiem więcej są producenci którzy robią zarówno płytki i panele tak żebyś mógł zgrać ze sobą 2 typy na jednej płaszczyźnie i umiejętnie położone obok siebie wyglądają w taki sposób, że ciężko
Wygodne ustawienie tv względem kanapy.
I muszę to przeżywać.
- Wszystkie kwiatki znikły z domu.
- Święta bez choinki kolejny raz bo co wracałem z roboty to choinka na ziemi.
- Codziennie rano z budzikiem w ręku o 3:00 kot dostaje p-------a i lata
@Batmin: 25ziko to wręcz jak za darmo, cos się stanie to nawet nie szkoda ;)
@M_longer: Akurat tutaj młody, bo ma 10 miesięcy, Maine Coon :D
@dzonykesz: to jest wada ze są strasznie ciekawskie i wszystko co na stole im przeszkadza, ale są
źródło: comment_1639485103gzTA51tl1UVhLzdt8LQpEH.jpg
Pobierz@kodecss:
- do czyjejś śmierci
źródło: comment_1639492868lxS3ZLBQ1KFwOwa3bhlwOY.jpg
Pobierzźródło: comment_1639492896H7VVnbl8K1gsXgvntLqU2u.jpg
Pobierzźródło: comment_1639499125Nn1vq9tKXBX477r9CkQwd4.jpg
Pobierz