Wpis z mikrobloga

@eurphie: @Issac: kiedyś tak sprzedawałem telefon. Umówiona cena, typek przyszedł z dziewczyna i daje kasę, została końcówka (20 zł), która daje w 2 i 5 zł po czym mówi: odpuścisz 5,50 bo bym kupił 2forU dla dziewczyny XD ja wtf na twarzy, ona chyba wieksze i zażenowanie XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@anotherguy: w porównaniu do "cena" to bardziej normalne, ale nadal jak widze ze ktoś pyta cenę ostateczną to wiem że mam do czynienia z idiotą.
  • Odpowiedz
@Nikita_Mazepin: Bardzo dobrze, że odrazu się identyfikują. Instant ignore. Lepsze to niż sprzedasz coś takiemu a później będzie odstawiał jakiś dziwne akcje, bezpodstawne reklamacje albo zwlekał z zapłatą.
  • Odpowiedz
@Nikita_Mazepin: mnie najbardziej wkurza jak ktoś proponuje np. 60% ceny wyjściowej i odbiór dzisiaj. Jakbym miała nóż na gardle i chciała szybko sprzedać za grosze byle sprzedać, to bym poszła do lombardu
  • Odpowiedz
@Nikita_Mazepin: ten sam sort ludzi co pyta na facebooku o cenę, jak ona pada w pierwszym zdaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ja nie wiem jak tacy ludzie funkcjonują, przecież bez kartki to taka osoba chyba nawet nie ogarnia że ma zrobić wdech-wydech
  • Odpowiedz
@szybonit: Rzadko sprzedaję coś w necie, ale praktycznie za każdym razem trafia się taki delikwent. Może na niektórych ludzi taka presja działa, ja na tego typu smsy i maile w ogóle nie reaguję, bo nie zamierzam negocjować z gościem od jakiegoś żenująco niskiego poziomu.
  • Odpowiedz