Aktywne Wpisy

elo_kebab +125
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

aukolb +115
Panowie xDDD
Przechadzam się po Phnom Pehn w poszukiwaniu jedzenia, patrzę a tu chińczyk którego kojarzę, no ale Chińczycy to wszyscy tacy sami xD
Ale koszulka już potwierdziła z kim mam do czynienia xDD
Kupiłem
Przechadzam się po Phnom Pehn w poszukiwaniu jedzenia, patrzę a tu chińczyk którego kojarzę, no ale Chińczycy to wszyscy tacy sami xD
Ale koszulka już potwierdziła z kim mam do czynienia xDD
Kupiłem
źródło: image_picker_B283B9E7-3ED2-4CE6-9F84-5A7BCB9E57F7-44312-000005AF4D3475B2
Pobierz

#wh40k #warhammer40k #spacemarines #gry
Demoted but promoted xd
źródło: comment_16391188409ovNO9WzNPbfobFjFfEOBI.jpg
Pobierz@Pituch: z ciekawości sprawdziłem i oczywiście jest plot armour na tą okazję. Okazuje się że manlety mogą przejść terapię genową primarisów. Np. Mephiston i Calgar już to zrobili. XDD
@Landmark: Fakt albo mógł zostać spalony za herezje xd
@dasfinaleresultat: Co ma wspólnego przemiana w primaris z plot armorem? Przecież to nie jest tak, że są jakoś szczególnie lepsi, co pokazał w typowy dla siebie sposób Gabriel Seth. W przypadku Calgara to ok, gość miał tylko jedną konczynę, więc jemu to było "na rękę" ;)
A sama gra to była najlepiej udźwiękowiona (to zawsze w W40k jest zagwarantowane), napakowana gra akcji w jaką grałem
ja też, zamówiłem pre order xD niestety nie można było oddać
A przecież było: Remember, no preorders.
@dasfinaleresultat: co jest niby głupiego w ukrywaniu przez kilka tysięcy lat tajnego laboratorium z milionami primaris w stazie pod Marsem? Wszystko legit ( ͡° ͜ʖ ͡°)