Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

Duże znane studia zaliczają srogie wpadki, Sony nie pokazało nic ciekawego, a M$ pod koniec roku jebnął dwoma naprawdę udanymi grami. Ten rok wygrał m$, przegrały studia które #!$%@?ą masówki jak DICE czy Ubisoft, a Sony cóż chyba szykuje się na 2022 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #xbox #ps5
za to forza (kopiuj wklej fh4), halo (zamknęli subreddita bo się ludzie spłakali jakie to gowno) jest sztosik xD
fh5 zebrała bardzo dobre oceny i miała rekordową ilość graczy, halo teraz zbiera 8-9/10 i bardzo duzo ludzi gra na multi. Dwie bardzo mocne
ew powiedziałbym że może it takes two od EA bo to też świetna gra na coopa.
@LateNever: Jak dla mnie Returnal jest mega zajebisty, jedna z moich ulubionych gier, ciekawe podejście do tematu, świeżość w gatunku, duże replayability. No ale nie jest to open-world z milionem znajdziek ani gra dla każuali, więc rozumiem że się nie wpisuje w olbrzymi sukces, natomiast pisać "nic ciekawego" to spore nadużycie.
Z resztą returnal słabo się niby sprzedał.
Anyways, zaraz na plejkę wjeżdża Horizon2, GoW, Gran Turismo - mam nadzieję że te też nie są niszowe.
Sony wypuszcza bardzo odważną i innowacyjną grę jak Returnal: łeee, grasz niszowa, kogo to interesuje.
Oprócz tego wychodzą takie gry jak Deathloop czy Kena, czy patrząc od premiery konsoli to jeszcze Demony czy Miles Morales.
Tymczasem MS wypuszcza dwa odgrzewane kotlety rok po premierze konsoli: TEN ROK NALEŻY DO MSU.
Aha, ok.
Sprawdź sobie wyniki sprzedaży. Sam miałem ps4 i uważam to za dobrą konsolę, ale gnije z sekciarstwa soniaczy. Modlicie się do konsoli jakby była waszym nowym bożkiem i byście bronili markę nawet jakby was sony penetrowało wielkim dildosem.
Mnie tak naprawdę nie obchodzi wasza opinia, sprawdźcie sobie ile ludzi gra w halo po multi i forze. Dane nie kłamią, a fanboye są fanboyeami. Recenzje też dobre,
aha :) ok
No i spoko, nie przeszkadza mi to. Ważne żeby do wersji PS5 był RT/60fps/4k i korzystanie z dualsense'a.
IMO warto, nawet
to jest
@LateNever: hades jest tak niszowy że ma 2 - 5 mln sprzedanych kopii na samym steamie wg steamspy ale ok
@LateNever: FH5 to tylko kolejna mapa do forzy horizon 3 ale i tak tego nie potrafili ogarnac i gra ma mnostwo bledow, szczegolnie z trybem multi. halo infinite ma w multi na tyle kontrowersyjna progresje/mikrotransakcje ze az musieli zablokowac subreddita bo modzi nie nadazali z moderowaniem tej
Za kompletne ignorowanie istnienia Returnala (co zrobiłeś piszącą "Sony nie pokazalo nic ciekawego") powinieneś zostać spalony na stosie za herezję.
Rynkowi gier od jakiegoś czasu doskwiera stagnacja - od groma remasterow, odświeżonych wersji, kontynuacji itd., ogolnie nic oryginalnego. Z tym zgodzi sie chyba