Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 521
Masakra. Ja rozumiem bycie modelką, bycie w pewien sposób charakterystycznym ale to już jest takie zezwalanie na umieranie. Ona jest chora, potrzebuje konkretnego leczenia a ludzie jeszcze jej piszą jaka jest piękna itp. a jej fotograf to już w ogóle nie widzi problemu. Pewnego dnia ona po prostu umrze, bo już teraz wygląda jak prawdziwy szkielet ( _)
Link do jej profilu w komentarzu
#anoreksja #zdrowie #rozowepaski ##!$%@?
N.....u - Masakra. Ja rozumiem bycie modelką, bycie w pewien sposób charakterystyczny...

źródło: comment_1638690280QGzfAeSYTCNWMMGhyxgxkR.jpg

Pobierz
  • 225
  • Odpowiedz
@weezyxboss: ja jej nie żałuję, bo jest dorosła i będzie ponosić konsekwencje swoich decyzji, ale wkurza mnie, że wiele ludzi z jakiegoś powodu ją podziwia, piszą, że jest piękna itd. Potem może iść w świat fałszywy przekaz, że takie coś jest piękne, zdrowe, normalne. (zresztą dokładnie tak samo z otyłością)
  • Odpowiedz
@Nananunu: chodzilam z ta dziewczyna do liceum. Juz wtedy miala problemy z odzywianiem i codziennie chodzila w korsetach ¯\_(ツ)_/¯ Z dwa/trzy lata temu miala zbiorke na siepomaga gdzie zbierala kase na leczenie, kilka miesiecy cos tam robila, ale potem znowu zaczela chudnac. Jej profil na fb jest jeszcze gorszy, ma pelno komentarzy od zboczonych facetow, ktorzy mowia jej jaka jest piekna...
  • Odpowiedz
@stormkiss: Z tym głodem anorektycznym to nie jest tak, jak wszyscy sobie wyobrażają. Po tygodniu jedzenia 500 lub mniej kalorii dziennie organizm przestaje generować fizyczne odczucie głodu. Głód pozostaje tylko w psychice, do reszty organizm się dostosuje.
  • Odpowiedz