Aktywne Wpisy

grzes1290 +604
Dziś terapeutka pochwaliła mnie za to, że walczę ze swoimi wyzwalaczami. Opowiedziałem jej o tym, że dziś poszedłem do paczkomatu obok sklepu i nie kupiłem 200, a tak zazwyczaj było na wyjściu do paczkomatu. W niedzielę poszedłem do żabki po coś i tak samo żadnego 200 nie wziąłem, chociaż zazwyczaj niedzielne wyjścia do żabki po coś były pretekstem do wzięcia 200. Ciężko się wychodzi z tego gówna, na prawdę żałuję, że doprowadziłem

DupologNFZ +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1638570970Xon2ilavLNNKzQDzo82fWM.jpg
PobierzMam kumpla ze średnią zmianą poniżej roku, ciągnie tak już z 8 lat, dalej się o niego biją :p Studiów nigdy kie skończył, od początku jedzie tylko na doświadczeniu.
@annotate: w sumie możliwe, ja jestem juniorem,
1 praca - 1rok 3 miesiące
2 praca - 6 miesięcy
3 praca - po ~4 miesiącach rozglądałem się, parę rozmów, doszedłem nawet do dwóch ofert niesatysfakcjonujących mnie wystarczająco
Część firm zatrudnia pod projekt konkretny i po nim nie ma za wiele do roboty.
@annotate: Tak
@annotate: To prawda, widzę że np w moim aktualnym projekcie po ~1,5 roku max nie będzie co robić. W okolicach Kwietnia już będziemy 70% done, po jakichś 8 miesiącach.
Jakbyś miał 3 prace w 2 lata, ale regularnie przez ostatnie 10 lat, to już mniej ciekawe :D
@annotate: w sensie jestem juniorem za stawkę dobrego mida :D na razie jest spoko, jedyny upgrade jaki chce to b2b żeby mieć z 15 po wszystkich dyrdymałach i opłatach, czyli z 22/23 netto na umowę, i