Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
To było coś !
I jeszcze zestaw głośników + subwoofer 5.1 Logitech
Ah to były piękne czasy (♥ ʖ̯♥)
#komputery #retrocomputing #gimbynieznajo #gownowpis
W ogóle ta nazwa - "Sound Blaster", perfekcja.
@Dumle007: x4 to na bogato, ja miałem Mitsumi x1, jak się przegrywało np. Simsy z dodatkami (chyba z 8 płyt?) to wychodziło tego grubo ponad 16 godzin (bo jeszcze drugie tyle po nagraniu leciał jakiś test zgodności). Była rotacja rodzinna, co dwie godziny albo
@bradan: miałem ją z X530, które nadal mam przy kompie jak piszę tego posta, i powiem szczerze, że Creative za karty dźwiękowe to powinien dostać po ryju, za te ich j----e sterowniki. Sprzedałem to, i wolę topowe zintegrowane Realteki.
@Dumle007: te głosniki są nie do zabicia, ale jakość dźwięku jest takie 3/10,