Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
To było coś !
I jeszcze zestaw głośników + subwoofer 5.1 Logitech
Ah to były piękne czasy (♥ ʖ̯♥)
#komputery #retrocomputing #gimbynieznajo #gownowpis
A tutaj mój wzmacniacz Pioneer z 1983roku, zjada wszystkie inne po kolei (zdjęcie poglądowe ale ten sam model) waży jakieś 8kg
@bradan: jestem bardzo spokojny, ale swego czasu te karty dźwiękowe nauczyły mnie grzebania manualnie w sterownikach bo były niedorobione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dumle007: póki nie porównasz z podobnej półki za 15 000zł. Waga w dzisiejszych czasach nie ma znaczenia
@bradan: daniel_k, oczywiście uzywałem też sterowników od niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dumle007: oby nie wymarli ludzie, którzy chcą to jeszcze naprawiać
@bradan: masz może w kompie coś w stylu RTX 3070 albo wyżej od nvidii?