Aktywne Wpisy

enten +64
To jest złoto. Potężny restaurator spruł się, że ludziom nie podoba się kilka listków pizzy (czyli mąki z wodą i serem) za 60 zł, bo jego pizzeria potrafi wykręcić 1% mniej glutenu od konkurencji i w ogóle klient się nie zna i ma zamknąć ryj.
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
źródło: 1736848979373
Pobierz

Nie wiem, jak się buduje relacje międzyludzkie. Chciałabym mieć bliską jakąkolwiek osobę z poza rodziny, ale mi to nie wychodzi. Nie rozmawiam z ludźmi bo nie mam z kim. Nikt nie próbuje mnie bliżej poznać. Nie widzę też różnicy pomiędzy relacjami damsko-męskimi i damsko-damskimi, męsko-męskimi. Rówieśnicy sprawili, że moje dzieciństwo było koszmarem bo zaprosili mnie do siebie parę razy, aby się pośmiać ze mnie bo nie wiem jak się zachować w śród ludzi. Teraz nie ufam ludziom, od lutego nie byłem na randce, a każdą próbę interakcji z ich strony traktuję jak chęć wykorzystania mnie. Na studiach wszyscy mnie olali, jak próbowałem się przywitać. Cóż, nie są jakoś bardzo zainteresowani rozmawianiem ze mną. Najbardziej martwi mnie to, że już zaczęły tworzyć się wśród ludzi grupki, a ja nie mam nikogo. Wszyscy razem się umawiają i idą na imprezę, a mnie nie ma na żadnej grupie i nie wiem kogo zapytać, aby mnie dodali. Słyszałem tylko, że jakaś jest.
Moim największym sukcesem jest to, że uprawiałem s--s przed 18 lvl bo spotkałem pijaną dziewczynę z DDA.Mam bardzo dużą potrzebę akceptacji społecznej, ale nawet na wykopie prawie wszyscy się śmieją ze mnie.
Moim największym wyczynem jest przedstawienie się na ćwiczeniach bo pan pytał każdego, a ja się prawie popłakałem przez to jaki jestem żałosny w porównaniu do innych z grupy.Spotkałem się też z feministkami z wykopu, ale śmiały się z tego, że jestem brzydki i s---------y.
Boję się iść na terapię, że psychoterapeutka mnie wyśmieje i powie: " zrób impreze, wyjdź do ludzi".Założyłem tindera, aby nauczyć się pisać z ludźmi, ale jestem tam olewany tylko.
#zalesie #psychologia #fobiaspoleczna #adhd #depresja #niebieskiepaski #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #pdk
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Sam tego nie ogarniesz. Idź na terapię, szkoda Twojego życia.
źródło: comment_1638551237NcrcWcjjEdtIqBintGHVs9.jpg
Pobierz@costusmierdzi: gorzej jak nie mają takich xD ale serio to trochę się boje policji bo jak się w-----ę to byłbym wstanie ludzi co mnie wyśmieją dźgnąć nożem
@przegro_pisarz: oj nieładnie mi tak ściemniać, nieładnie. Jakbyś nie miał nadziei to nie zakładałbyś konta na tinderze, nie szedł na studia i nie gadał z ludźmi na wykopie (to przecież też social-media). To kwestia co wybierasz albo zostajesz największym przegrywiastym przegrywem i taplasz się w beznadziei i cierpieniu - zawsze to jakieś osiągnięcie co nie? Albo podejmujesz wysiłek i