Aktywne Wpisy

bugg +465
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

picasssss1 +484
Musicie pamiętać że koszty pracownika jakie ponosi pracodawca w Polsce są gigantyczne. W Niemczech, Francji czy na takim zadupiu jak upadła już Hiszpania to są zwykle koszty, a u nas to metafizyka, to jak spotkanie z najwyższym, zusy trzeba, zdrowotne trzeba aż się ciśnienie januszowi podnosi. A jeszcze to L4 to najlepiej zakazać.
Więc nic dziwnego że trzeba sprowadzać pakostancow wie skąd skoro są takie koszty pracy!
#pracbaza #polska
Więc nic dziwnego że trzeba sprowadzać pakostancow wie skąd skoro są takie koszty pracy!
#pracbaza #polska

źródło: Estimated_hourly_labour_costs_2023_EUR_map-1170x1170
Pobierz
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było w opór jak i dodatków różnych, a teraz masz placka z serem i masz doceniać, że jest robiony w piecu opalanym drewnem.
Czekam na koszyczek frytek za 50 zł umotywowany poziomem chrupkości skórki i jakością wykorzystanego oleju.
#pizza #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem #gastronomia
źródło: 1736848979373
Pobierzźródło: 1736849114371
Pobierzźródło: 1000009608
PobierzŚwinie przyszły się nażreć, do pizzhut tam mają grubo i niesmacznie
@BocianKleKle: nie nzasz się, może jest z pudełeczka ale to Bazylia prosto z podnóży Wezuwiusza, którą osobiście zrywał swoimi włoskimi rękoma sam Don Vito Corleone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zapster: Ten restaurator to jest dzban.
Co mnie w-----a najbardziej w restauracjach, że naprawdę w wielu miejscach gnoje nie dają szklanek które mają zaznaczoną objętość. Jak biorę napój
@zapster: restaurator chyba zapomniał, że to klient płaci i klient ocenia bo to klient utrzymuje jego przybytek
Oh, whait, zapomniałem że w dzisiejszych czasach restauratorami zostają wypaleni managerowie albo zarobieni celebryci lub deweloperzy którym wszystko jedno czy biznes się spina bo i tak mają pieniądze Oni mają takie hobby i wizje na swój "koncept
@zapster: Ale masz rację z tym, że w tej fraszce komediantów jest dwóch. Restaurator, że się tak zachował ale klient też, że w ogóle pomyślał, że wartym jest wydanie 60 zł na pizze sic!
W takiej cenie powinien szukać jakiś normalnych dań i normalnych restauracji a nie fast fooda podanego na złotym talerzu. Jakąś
@xionc0586: Co w tym śmiesznego?