Aktywne Wpisy
ogolnie to zabawna historia, z ktorej mozna sporo wyciagnac, stwierdzilem, ze skoro wszystko stracilem, pewnie nie wroce do starych zajec tak szybko, wiec zdecydowalem ze napisze o tym ksiazke o gang stalkingu, bedzie duzo o klamstwie, metodach manipulacji, epidmii narcyzmu, naiwnosci, moralnosci, roli religii, o grach("ze powoduja agresje?" yy nie, o pozytywnym wplywie gier mmorpg na mezczyzn zmagajacych sie z depresja), i wiele innych moze cos wrzuce tu jak zdaze.
niektore motywy
niektore motywy
varsaviak +109
zdarzyło się gdzieś po drodze, że mieszkałem w #australia no i tam jest taka skała - Uluru. całkiem znana, w każdym razie ja znam od podstawówki. ale do rzeczy - pojechaliśmy sobie na kilkudniowego tripa w szeroko pojęte 'okolice' (szeroko na kilkaset kilometrów). w wigilię zajeżdżamy na miejsce. Uluru cacy, słoneczko, w grudniu nie padało od 50 lat, tak ze 35 na plusie, skwarno że hej.
no i obok jest druga skała,
no i obok jest druga skała,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazlewactwa #socjalizm #antykapitalizm
@Pryshlyak: jak czyta to ktoś czyta, kto nie jest obeznany z tematem to może pomyśleć, że tak to właśnie działa, że dostajesz podwyżkę, ale w sumie to wszystko poszło na podatki i nic nie dostałeś. Nie napisałeś tego wprost, ale jak nie
@350791: powiedział wojtuś, po czym dał plusa koledze i zakończył jakiekolwiek rozmowy o istocie tematu XD ha tfu na ciebie, łbie
https://www.rp.pl/podatki/art11361891-pit-pracownika-pensja-za-grudzien-moze-byc-nizsza
https://biznes.radiozet.pl/News/32-proc.-PIT.-Skala-podatkowa-2019-2020.-Nizsza-wyplata-pod-koniec-roku
@Pryshlyak: Bo to wysłałes dzbanie na swoim zmyślonym obrazku z kalkulatora. Ja #!$%@? xDD
@genocidegeneral: Ja #!$%@?, chyba multikonto przyszło bronić, bo dwóch takich dzbanów w jednym watku to już sztuka. Jeden nie rozumie progów a drugi rzuca dwoma tymi samymi artykułami w ktorych jest napisane wszystko to, co Opowi pół wątku tłumaczy od 3 godzin xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Pryshlyak: Niemozliwe, mów mi jeszcze prawicowy łbie. Pół wątku ci to tłumaczy od 3 godzin analefabeto podatkowy.
@wiktorek_pl pracowałeś kiedyś? :D
Masz trzysta złotych więcej podwyżce, czyli więcej niż gdyby nie dostała podwyżki.
@Cogres: ty też. xd