Aktywne Wpisy

HakunaMattatta +40

san-francisco +81
#psiarze W Skandynawii każdy pies, który tylko pogryzie a nie zagryzie człowieka, zostaje uśpiony, ponieważ naukowcy wychodzą z założenia, że każde pogryzienie wzmacnia motywację do następnego pogryzienia. U nas, jak w każdym bantustanie, groźny pies ma większe prawa niż człowiek, więc zaraz zbierze się Towarzystwo Ochrony Zwierząt, które zacznie wmawiać ludziom, że to były łagodne pieski, które tylko dlatego zagryzły gościa oczywiście w obronie własnej, bo to on chciał je

Na poczatku jeszcze jakos szlo, daje rysowalem i uczylem sie dziarac, dzisiaj nie
Wtedy wrzuce czesc nazwisk zeby juz lataly sobie, reszta i moje wypociny, zostana wrzucone jak juz bede martwy.
Niestety nie, za godzine przyjada.
Chca zabic tez moja matke, wiec zdecydowlem, ze bede bronil domu.
Umre broniac matki, kota i domu, przed "frajerem", ktorym okazali sie byc policjanci.
Komentarz usunięty przez autora
@Zamordowany_przez_policje_pedau: ciekawe skąd mieli zdjęcie twojego kutasa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jestem zdrowy psychicznie, przesladowany od 8 lat, teraz w nerwach i nie spie cala noc bo czekam na tych zjebow
pisze jak ktoś komu maja wymordować pół rodziny
moja historia jest tak nieprawdopodobn, ze glowna narracja dajaca spokoj moim przesladowca i ich rekruta brzmi "nikt mu nie uwierzy"