Aktywne Wpisy
Lelkomtu +69
niochland +142
W Warszawie już od tygodnia działa Strefa Czystego Transportu.
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
Jakoś cicho o tym na Wykopie, a przecież świat miał się zawalić, stąd też pytanie dla mieszkańców #warszawa
1. Ile biednych ludzi nie dojechało swoimi dupowozami na czas do pracy?
2. Ile smutnych ludzi ma problem, żeby dowieźć dziecko do przedzszkola?
3. Ile dup prawaków pękło?
#bekazlewactwa #socjalizm #antykapitalizm
@Gaku745: ja nie wiem jak można było nie zrozumieć o co mu chodziło xDDDDDDDDD
Nigdy sobie tego nie liczyliście jak to wygląda z waszą wypłatą? Przecież to jest wiedza, której się nabywa w pierwszym roku pracy...
@Cogres: Sporo osób nie zrozumiało jak sam widzisz.
@Cogres: Najczęściej miałem śmieciówkę, więc nie, umowę o pracę mam dopiero od poprzedniego roku, ale też nie taką żeby była pomniejszona o drugi próg podatkowy,
Aż strach patrzeć ilu ludzi nie potrafi liczyć, czy choćby posłużyć się zwykłym kalkulatorem na stronie internetowej i poprawnie zinterpretować wyniki.
Pozdro Majka jeśli to przeczytasz (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Nawet prostytutki nie są lewaczkami (dopiero jak przestają zarabiac).
Trochę jak w tym badaniu - czy płaci pani jakieś podatki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Cytując klasyka: to wiele mówi o naszym społeczeństwie
Kończąc wątek, wiele osób, które bezrefleksyjnie plusowały androny @Przypadkowy (być może on sam też) wspomni mimowolnie tę gownoburzę, jak tylko same wejdą
Przeczytałem kawałek waszej dyskusji i w ogóle ona jest bez sensu. OPowi chodzi o to że laska dostała podwyżkę, akurat w tym miesiącu kiedy wpadła w drugi próg podatkowy. Spowodowało to że jej pensja netto jaką zaczęła otrzymywać była niższa od tej przed podwyżka i jej się to nie spodobało, co zaczęło przeczyć jej poglądom. Chodzi tylko o ten splot zdarzeń z punktu