Wpis z mikrobloga

@Badmadafakaa: znając życie i tak tego nie będzie.
Sam już robiłem podobne poszukiwana. W głowie ma się te parę scen ale mimo licznego szukania niczego nie idzie znaleźć. Przepadło i prawdopodobnie już nigdy nie znajdziesz
  • Odpowiedz
@cielak44: jakies 2-3 lata temu parę największych stron zrobiło czystkę z filmami gdzie byli aktorzy - amatorzy, gdzie status prawny nagrań i umów nie był klarowny. Bali się ewentualnych pozwów. Mnóstwo amatorki, grup z Czech zniknęło w tych stron...
  • Odpowiedz
@dmasterpl: to może być produkcją studia ale tyle tego powstało że żadna strona nie może posiadać wszystkiego.
Bez linka licznika b nazwy aktorów nic nie wsukrasz. Filmy sprzed 2008 często nawet nie są dobrze udokumentowane
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mienskoduszone: @cielak44: mój kolega mówi, że video downloadery na Androida są w stanie pobierać filmy z pH w jakości takiej, jaką oferuje strona (chyba do 1080p, ale wyższe z reguły są się wyhaczyć na torrentach). Kolega życzy udanego szukania.
  • Odpowiedz
Sam już robiłem podobne poszukiwana. W głowie ma się te parę scen ale mimo licznego szukania niczego nie idzie znaleźć. Przepadło i prawdopodobnie już nigdy nie znajdziesz

@cielak44: Lata 2000 - 2003. We włoskiej telewizji widziałem pełnometrażówkę z gatunku tych, gdzie unika się filmowania pewnych obszarów ciała. Dość profesjonalnie to było zrobione - fabuła i te sprawy. W ostatnich latach wielokrotnie tego szukałem i nie znalazłem. ¯\_(ツ)_/¯

przecież ta strona
  • Odpowiedz