Wpis z mikrobloga

@adrian-iwanski: największą zemstą byłoby bycie dla niej dobrym i zrobić z niej przyjaciółkę(dobrym nie znaczy dawac sie wykorzystywac) wtedy będzie podwójnie żałowała, ze odrzucila twoje starania, bo jestes faktycznie fajnym chlopakiem.
Tylko czy jest sens to robić? Może miała jakies tam powody, może warto o tym pogadać, bo cos z tego pyknie? Wiem, ze zemsta daje satysfakcję, ale nie zawsze warto iść tą drogą.
  • Odpowiedz
@adrian-iwanski: praktycznie co 2 laska liczy na dramy i o-------e, bo życie bez emocji jest dla nich koszmarem. Jeśli na ciebie leci, to można bezkarnie na niej wyżywać, dziś pocierpi a jutro miłość x10. Mnie to nawet nie dziwi, mnie to śmieszy bo udowadnia to ze one potrzebują pokazania siły - jak zwierzęta. Udają ze niby nie, a tymczasem rzeczywistość swoje xD
  • Odpowiedz
@Zly_CzlowiekXD: byq, w pełni się zgadzam z tym, że laski chcą dram i co gorsze same je tworzą jak nic się nie dzieje. Moja od pół roku gada mi ciągle, że widujemy się za mało mimo tego, że widujemy się bardzo często, a więcej się nie da bo każde z nas ma obowiązki i dodatkowo ja mam pasję. W związku z tym mam postanowienie noworoczne. Przy pierwszym wypomnieniu, że widujemy
  • Odpowiedz