Aktywne Wpisy

JanTadeusz +289
To chyba korupcja?
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
źródło: temp_file2107755146728611889
Pobierz
mirko_anonim +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#pytanie #kiciochpyta
Mam dwa bombelki i wiem co mówię - z takimi plastikowymi rzeczami to jest ten problem, że wszyscy mają tego w pyte dużo i nawet nie wiadomo co z tym zrobić, a balonik polata dwa dni, dzieciak się pocieszy,
Chociaż cukierek witaminowy, który smakuje jak normalny cukierek i dziecko moze go zjeść niezależnie od tego co sądzi na ten temat rodzic, bo to przecież zdrowe, bo lekarz dał, a tak w ogóle to prezent.
Ja polecam cukierki. Miałem je gdzieś, ale fajnie dostać cukierasa i go sobie zjeść. Każdy lubi. Koniecznie w dziesiątkach smaków, aby dziecko mogło wybrać
@Nemayu: yhy, powiedz to dziecku, które idzie do dentysty i już przed wejściem do gabinetu ma tak obsraną zbroję, że chce uciekać jeszcze zanim zobaczył lekarza. Komfort podczas wizyty nie ma znaczenia, jeśli ktoś jest uprzedzony już przed wizytą. Lekarz ma wpływ na atmosferę wtedy, kiedy pacjent
Wszystko czego nie umiemy jest
@Nemayu: nie fakt wkładania był straszny tylko to, że zabolało. Powodzenia z pójściem z 3latkiem urpzedzonym że idzie gdzieś, gdzie będzie bolało. Rozumiem, że nie masz dzieci albo trafiły się takie "spokojne"?
Z dorosłym jest zupełnie inaczej niż z dziećmi. Dziecko niektórych rzeczy po prostu nie zrozumie. Szczególnie trzylatek. Z ośmiolatkiem już można sobie pozwolić na więcej.
Dzieci nie trafiają się takie lub inne. Tu nie ma przypadku. Jak dziecko wychowasz (dasz mu przykład, wytłumaczysz) to tak będzie się zachowywać.
Faktem jest, że główną rolę tutaj spełniają rodzice, ale robienie dalszych błędów przez lekarza w niczym nie pomaga.