Jest strona na Wordpress. W weekend usunąłem stary motyw i zainstalowałem ten sam tylko z aktualizacjami.
Poszło bez problemu.
Potem chciałem wrzucić dane katalogu previewdata żeby zmienić wygląd z onepage na "zwykłą stronę". I ciągle wyskakuję błąd jak na screenie. Zmienne są dobrze ustawione zresztą nie mogę ich zmienić bo hosting nie pozwala.
Plik z danymi jest w formacie xml.
Ps jak robiłem to pierwszy raz półroku temu tylko z innymi danymi poszło bez problemu(╥﹏╥)
@Sl_w_k_1: A otwierałeś ten plik w ogóle? Sprawdź czy faktycznie nie jest pusty. Spróbuj taki sam proces zrobić na localhoście i wtedy zobacz czy pójdzie.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Jest strona na Wordpress.
W weekend usunąłem stary motyw i zainstalowałem ten sam tylko z aktualizacjami.
Poszło bez problemu.
Potem chciałem wrzucić dane katalogu previewdata żeby zmienić wygląd z onepage na "zwykłą stronę".
I ciągle wyskakuję błąd jak na screenie.
Zmienne są dobrze ustawione zresztą nie mogę ich zmienić bo hosting nie pozwala.
Plik z danymi jest w formacie xml.
Ps jak robiłem to pierwszy raz półroku temu tylko z innymi danymi poszło bez problemu(╥﹏╥)
#webdev #wordpress
źródło: comment_1637568467yOc6jkQnUsuYBz0aoGgII4.jpg
PobierzSpróbuj taki sam proces zrobić na localhoście i wtedy zobacz czy pójdzie.