Wpis z mikrobloga

@Kalafjoreg: masz prawo czuć się źle, doświadczać nieprzyjemności z obrotu różnych spraw, ale chciałbym żebyś wiedział że jest tutaj, na wykopie, wśród naszej społeczności, miejsce tylko dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@Kalafjoreg: po pierwsze nie chciałbym stracić mega fajnego i przesympatycznego kolegi z mirko ʕʔ. Po drugie wiem po sobie - bo sam chorowałem na depresję, że to choroba okropna i przeciwnik jest silny, ale doceniłem wartość życia ludzkiego. Każdego życia. Pojawiłeś się na tym świecie, bo taka była wola. Twoich rodziców, może taka była też wola Boga lub innej Istoty z tamtego świata. Wiem, że
  • Odpowiedz
@ayyy_lmao: pojawiłem się na tym świecie, bo:
a) moi rodzice byli nieodpowiedzialni i się nie zabezpieczyli
b) moi rodzice byli egoistami i chcieli mieć bahora
Nie ma innego wytłumaczenia.
Stan tymczasowy? od 7 lat? poza tym depresja to moje najmniejsze zmartwienie
  • Odpowiedz
@Kalafjoreg: nawet jeśli masz chorobę od 7 lat, to przecież nie znaczy że przez 7 lat byłeś zupełnie nie do życia, bo pamiętam dobrze że zdarzyło się nam pośmieszkować. I naprawdę w tych chwilach byłem skupiony na wzbudzeniu w Tobie sympatii do mnie, a nie na tym żeby Ci dokopać.
Czy naprawdę zrobiłeś już wszystko że możesz powiedzieć „odchodzę”? Jak tak nie uważam. Owszem, ściągali mnie z torów na dworcu
  • Odpowiedz
@ayyy_lmao: to że się uśmiecham czy śmieję nie sprawia, ze chce mi się żyć. od 7 lat stoję w miejscu. Chociaż nie, bo moje zdrowie fizyczne się pogarsza, długi rosną, więc jest coraz gorzej. w------e w to, na dniach ide sie z-----ć
  • Odpowiedz