Aktywne Wpisy

KarnetNaGlony +50
źródło: temp_file4304401283938043246
Pobierz
Okunciaran +13
#raportzpanstwasrodka thomas odszedł od nas 2 dni temu, uraz kręgosłupa. Następna niepotrzebna smierć w klapkenhouse

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4304401283938043246
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mieszkałem w miasteczku około 12k mieszkańców i jest tutaj Netto, Polo, Lewiatan, duża Chlewionka, jakiś Supermarket lokalny, było Tesco i pomijam już piekarnie, sklepy mięsne czy Żabki itd. I te wszystko sklepy funkcjonowały jakoś w tym miasteczku i zarabiały albo przynajmniej próbowały zabrać trochę kasy konkurencji.
Tymczasem na Jagodnie jest tylko jedna chlewionka i połowicznie można też zaliczyć Lidla, bo jest dość daleko od zagłębia z blokami. Serio żadna z pozostałych sieci nie ma ochoty się tam zbudować i wziąć kawałek tortu dla siebie? Na tym wszystko korzystają najbardziej Żabki...
#wroclaw
@Rad-X: Ciężko mi uwierzyć, że nie udałoby im się jednak gdzieś wcisnąć.
@CzarnyOwiec: I właśnie przez to są korki, bo każdy po bułki codziennie musi jechać do centrum.(╯°□°)╯︵ ┻━┻
W zrzucie masz na czerwono zaplanowane miejsce pod usługi czyli jakiś sklep o trochę większej powierzchni. Jedno miejsce na tak duże osiedle to trochę za mało. Planowanie przestrzeni i projektowanie ruchu w tym mieście to dno i kamieni kupa.
źródło: comment_1637529659QLevmCJdtlrLG423vcBuLF.jpg
PobierzKażdy ma inne potrzeby. Gdybym miał dzieci, to bym tam nie zamieszkał, bo tam ciężko przejść samemu po chodniku a co dopiero z wózkiem. Natomiast jako singiel pracujący zdalnie jestem zadowolony z tego zakupu, ewentualnie mógłbym sobie kupić 25m przy tramwaju ale jednak wolę patoosiedle i 50m.
Praktycznie jedyna rzecz, która mnie irytuje to to, że ludzie parkują na ulicach i utrudniają przejazd innym. Gdyby postawiono zakazy parkowania na