Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +8
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

#koronawirus
źródło: comment_16374078151PUNb36rMoa53BZrs9teT8.jpg
PobierzDlatego porównywanie liczb z tego i poprzedniego roku nie ma sensu o czym wspominam w poprzednim komentarzu i wskazuję, że są lepsze sposoby by ocenić skuteczność
Nikt nie mówił o 10-letniej pamięci
Normalność to jest właśnie szczepienie się. Nienormalne to były czasy zanim wymyślono szczepionki.
@Chris_Karczynski
Żeby ograniczyć transmisję wirusa, bo widocznie jest dużo bardziej zaraźliwy niż gruźlica
Nie wiem. Jeżeli ktoś chce że zaszczepić na grypę to trzeba szczepić się co roku
na jakiejś stronce, o której pierwszy raz słyszę Jest śmieszny. Piszę że media i nasi celebryci mnie oszukali a Ty linkujesz coś takiego
Normalność to szczepienie się, ale ta szczepionka słabo działa
@Rizzo: Dlaczego miałoby Cię w ogóle interesować co celebryci mówią na temat szczepionek?
@wellwellwell: A szczepionki przeciw odrze i różyczce Panie Odwrócony Charmander?
Komentarz usunięty przez moderatora