Zostaną Ci tylko rodzice. 10,20,30 lat i oni też umrą.
@chlopakbeztabu: z tym się nie zgadzam. Rodzice mogą żyć 80 lat. Tyle żyje moja babcia z dziadkiem. Czyli jak masz 20 lat, to możesz z rodzicami jeszcze 60 lat żyć.
@chlopakbeztabu: Wystarczy wyjść z piwnicy i się rozejrzeć, w związkach są nie tylko przystojni faceci. Zresztą chadów jest mało i gdyby było tak, jak piszesz, to w związkach byłaby tylko garstka ludzi.
@olaf_wolominski: Jak Ci się nie podoba, to daj mnie w końcu na czarno, a nie stękasz coś o moich komentarzach ( ͡°͜ʖ͡°)
@whaith: Kobietom musisz ustępować anon bo wtedy zobaczą w Tobie że jesteś wartościowy (będziesz wartościowi jak będziesz ją peklował aż cały blok usłuszy XD)
źródło: comment_16372506364srwRFYY9Xh5rQlCkCzCsl.jpg
PobierzTo co napisałeś jest sprzeczne ze sobą. Albo tylko wygląd albo wygląd i hierarchia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Czary mary, odkryłeś taniec godowy. Człowiek to zwierzę i zachowuje się jak zwierzę.
@chlopakbeztabu: z tym się nie zgadzam. Rodzice mogą żyć 80 lat. Tyle żyje moja babcia z dziadkiem. Czyli jak masz 20 lat, to możesz z rodzicami jeszcze 60 lat żyć.
@olaf_wolominski: Jak Ci się nie podoba, to daj mnie w końcu na czarno, a nie stękasz coś o moich komentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora