Aktywne Wpisy
Duza-fajka +250
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#blackpill #przegryw #p0lka #redpill #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #tinder #pokazmorde #logikaniebieskichpaskow
Mówienie chłopcom prawdy od małego paradoksalnie mogłoby pomóc. Przegrywy byłyby dalej, jednak mniej sfrustrowane. Lepsze to niż sączenie bluepillowej propagandy.
Nie. To jest pytanie w celach kalibracyjnych.
@olaf_wolominski: Mnie już męczy jej obecność na tagach, co chwilę ją widzę i jej p---------e, a kiedyś jak z nią pod jakimś wpisem pisałem o tym że wpajała cope chłopowi co zrobił pokazmorde ze swoją bardzo cofniętą szczęką, to odpowiadała że ona "w takich wątkach się nie wypowiada",
@olaf_wolominski: Pewnie tak XD Ale "dialog" z nią nie istnieje, pamiętam jak napisałem jej kiedyś pod wpisem o tym że "piękno" jest obiektywne i dlaczego kobiety mają tylko jeden "typ" mężczyzny który im się podoba, to się nawet do tego nie odniosła. Jej najpotężniejszy argument w kwestii blackpillowej to "wyjdź na zewnątrz i zobacz jacy ludzie są w związkach", ale jak napisałem
@Teutonic_Reich: faceci też?
no ja np wyglądam duuużo gorzej
@chlopakbeztabu: nieprawda - np. ja do końca okresu dojrzewania wyglądałem jak kluska, ale z wiekiem uległo to zmianie na plus; obecnie, mając ponad 30 lat. wyglądam lepiej niż kiedykolwiek wcześniej
@rybsonk: Faceci nie, ponieważ w przeciwieństwie do kobiet są hipogamiczni, nie szukają najlepszej partii, umieją obniżyć wymagania, mają różne gusta i fetysze co do fizyczności kobiet np. kobieta, która podoba się jednej grupie mężczyzn, nie będzie podobała się innej grupie mężczyzn. Zresztą wystarczy spojrzeć na to jak kobiety oceniają mężczyzn, a jak mężczyźni kobiety.
@choochoomotherfucker: ale że Terka wygląda jakoś źle? No bo wg mnie on wygląda trochę poniżej przeciętnej (takie 4/10 - całkiem ładna szczęka, brak zakoli, nienajlepsze oczy, trochę brzydki nos). Na ulicy spotykam wielu dużo brzydszych facetów od niego, więc na tagu #przegryw tym bardziej będzie więcej brzydali.